Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hetedikes vagyok, és csak...

Hetedikes vagyok, és csak szolídan, ki szoktam sminkelni magamat. Ez baj?

Figyelt kérdés
Apróbb bőrhibákat púderrel, persze csak olyannal, ami nem tömíti el a pórusaimat, ki szoktam festeni a szempilláimat is, és egy kis szájfény. Szebbnek érzem így magamat, bár mások szerint nem annyira venni észre, nekem mégis sokat jelent.
2009. aug. 16. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nem értem mi a kérdés...

Ha neked jó sminkeld magad,ennyi.

Én például erőssen sminkelem magam,mert nekem az a jó,a többi ember meg nem érdekel.

Középsulis vagyok.

2009. aug. 16. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát a púder lényege, hogy ne látszon, csak bőrhibát fedjen, a szájfény meg látszik is meg nem is, a spirállal együtt szerintem egy 13 éves lánynak ez pont elég.

Bár lehet, hogy a púder nem kellene minden nap, de ha így érzed jól magad...

21/L

2009. aug. 16. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem baj,mert nem az Én lányom vagy.
2009. aug. 16. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
sztem nem baj,én is jobban érzem magam sminkben,sztem nyugodtan sminkeld magad :)
2009. aug. 16. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:

nem baj =)

én 7.ben full fekete szemsminkkel járkáltam, de ez rossz példa. nem kell követni. :D

a te sminked totál jó sztem :)

16/L

2009. aug. 16. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj.Én is szoktam sminkelni magam,de csak szolidan.Bár ez nem mindig jön be,van amikor kicsit sötétebbre sikerül:D

Nos,én általában korrektort+spirált+szájfényt használok mindig,de sokszor használok még szemhéjpúdert is,általában rózsás,barnás,kékes árnyalatokat használok:D

Hát én így érzem jól magam,és ami a legfontosabb minden este lemosom és hidratálom az arcom:)

14/L

2009. aug. 16. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Úristen ...

Sztem az baj h ilyen kérdéseket felteszel !!!!!!

Figyelj elmondok neked vmit !

A 25 fölöttiek akik már szülők vagy érettek az anyaságra , úgyis leszavaznak hogy taknyos vagy neked nagy bundakabátba kell járnod -és 18éves korodik egy felsőbe se rakhatod ki a cickód ...

Nah ők ilyenek -.- fölösleges írni ...

A korodbelikek 13-20ig meg sztem azt mondják h oké :) Mint énis !!!!

Ezzel semmi baj nincsen én is sminkeltem 7.-be és most 9.-be megyek ...

Na szió _:)

2009. aug. 16. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
neg gáz a kis smink...púder helyett inkább a korrektort ajánlom :)
2009. aug. 31. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!