Hetedikes vagyok, és csak szolídan, ki szoktam sminkelni magamat. Ez baj?

Ebben nem értem mi a kérdés...
Ha neked jó sminkeld magad,ennyi.
Én például erőssen sminkelem magam,mert nekem az a jó,a többi ember meg nem érdekel.
Középsulis vagyok.

Hát a púder lényege, hogy ne látszon, csak bőrhibát fedjen, a szájfény meg látszik is meg nem is, a spirállal együtt szerintem egy 13 éves lánynak ez pont elég.
Bár lehet, hogy a púder nem kellene minden nap, de ha így érzed jól magad...
21/L

nem baj =)
én 7.ben full fekete szemsminkkel járkáltam, de ez rossz példa. nem kell követni. :D
a te sminked totál jó sztem :)
16/L

Egyáltalán nem baj.Én is szoktam sminkelni magam,de csak szolidan.Bár ez nem mindig jön be,van amikor kicsit sötétebbre sikerül:D
Nos,én általában korrektort+spirált+szájfényt használok mindig,de sokszor használok még szemhéjpúdert is,általában rózsás,barnás,kékes árnyalatokat használok:D
Hát én így érzem jól magam,és ami a legfontosabb minden este lemosom és hidratálom az arcom:)
14/L

Úristen ...
Sztem az baj h ilyen kérdéseket felteszel !!!!!!
Figyelj elmondok neked vmit !
A 25 fölöttiek akik már szülők vagy érettek az anyaságra , úgyis leszavaznak hogy taknyos vagy neked nagy bundakabátba kell járnod -és 18éves korodik egy felsőbe se rakhatod ki a cickód ...
Nah ők ilyenek -.- fölösleges írni ...
A korodbelikek 13-20ig meg sztem azt mondják h oké :) Mint énis !!!!
Ezzel semmi baj nincsen én is sminkeltem 7.-be és most 9.-be megyek ...
Na szió _:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!