Milyen az ideális műköröm 16 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Mindenképpen kocka legyen. Képeket!!!:)2012. nov. 22. 09:03
2/8 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. 16 évesnek nem kell még semmilyen műköröm. Lakkozza ki magának mindig más színűre, az még belefér, de műköröm minek? Suliban tesiórán mit kezd vele, ha esetleg röplabdázni, vagy kosarazni kell?
3/8 anonim válasza:
ha neked tetszik és van rá keret akkor szerintem a legegyszerűbb franciát mondanám .Szerintem annál nincs szebb , egyszerű igényes és nem hivalkodó. Én nem szeretem ha tele van rakva strasszkövekkel vagy ha már színes, még ha egy körmön van egy pici minta vagy egy két kő az még belefér de ne legyen túlcicomázva.
pl
4/8 anonim válasza:
Nem csak 16 évesnek, de az összes korosztálynak gáz a műköröm! Inkább próbáld növeszteni a sajátod!
5/8 anonim válasza:
Mindenkin rusnya a műköröm, a pasik is undorodnak tőle. Nagy sikereket nem érsz el vele, főleg ha első tesi órán letörik. Van saját körmöd, inkább azt ápold.
6/8 anonim válasza:
pff.. még hogy undorodnak tőle a pasik.. nem egy pasim volt és mindegyik szerette főleg ahogy karmolászom őket vele inkább az a gáz ha valakinek a sajátja hosszú na az undorító .. nekem 15 éves korom óta van eleinte nekem is kocka volt most mandula szerintem a kocka már nem divat vagyis nekem az gáz ,bármilyen lehet amilyen a te stílusod !!!
8/8 anonim válasza:
Nem csak kocka létezik a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!