Avon Bőrnyugtató alapozó? Nude, Ivory?
Figyelt kérdés
Melyik a világosabb? Nyáron az ivoryt használtam, de mostmár sötét... Az ivory ugye rózsaszínes, a nude viszont képen világosabbnak tűnik, bár ez az árnyalat ugye barnás. Nekem nagyon bejött az alapozó, de nem merem megrendelni a nude árnyalatút, mert félek, hogy sötét lesz. Van olyan, aki használta mind a két árnyalatot és tudna nekem segíteni?2012. nov. 21. 16:47
1/2 anonim válasza:
Az ivory...
A legtöbb alapozónál az ivory a legvilágosabb árnyalat...
2/2 anonim válasza:
Az avon tanácsadódat vagy akitől rendelni szoktál kérd meg hogy rendeljen neked olyan kis zacskós alapozó mintát. Én is rendeltem már, ez egyáltalán nem gond nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!