Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért akar most mindenki...

Miért akar most mindenki helix-et?

Figyelt kérdés
mindenki helix meg tragus piercinget akar mi ez az új mánia??? nekem öt éve van helixem most vegyem ki!? -.-'
2012. nov. 19. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Hallod, örülj, hogy ki tudod venni a helixed, én leborotváltam fél oldalt a fejem és most mindenkinek félig le van borotválja. Én mit tegyek? ;) Vegyem ki a hajam?:D Akik régebbről ismernek, azok tudják, hogy neked régebb óta van. Ne vedd ki szerintem.
2012. nov. 19. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
mindig van valami új divat, nem kell kivenned emiatt. egy időben az ajak pc volt a divat, egyik oldalt, mindenki olyannal mászkált. most ez. ez olyan mint a ruha, mindenki cicanadrágban nyomult egy időben.
2012. nov. 19. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Elég baj hogy te divatnak hiszed azt amit, amúgy bármelyik ember megengedhet magának, nekem fejtetőn van hosszabb hajam oldalra beállítva, körbe meg 1mm, és mégis hány gyerek szaladgál ilyen fejjel, én sem akadok ki rajta váltani meg pláne nem szándékozom

Vedd ki legalább megnyugszol tőle, hova süllyedtünk, ilyet általános iskolában éltünk meg hogy valakinek Adidas felhajtós sapkája volt akkor már bármit megtehetett, most meg k*rva piercinget kell kisajátítani

Mivan akkor ha 5éve csúnyának látnak miatta? Aki meg holnap fog csináltatni az mégszebb lesz?

20/F

2012. nov. 19. 18:12
 4/7 A kérdező kommentje:

neem,nem erről van szó utolsó.csak pl.öt éve még nagy feltűnést keltett ez a fülbevaló,a legtöbben leszólták én mégsem vettem ki mert nekem tetszett.Most meg ott van mindenki h "hú de király nekem is kell"

és én meg szeretek egyéniség lenni,ami véleményem szerint baromi nehéz a mai világban.

Ezzel a féloldalas hajal is így van..pár éve még "juuj jézusom neked le van borotválva a hajad??" most meg sorra mennek ezzel a fodrászhoz...-.-

2012. nov. 19. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
miért, annó h lecsövesezték a punkokat hogy hogy lehet tornacipőbe járni, erre nézd meg, minden 2. lány és pasi abba jár. most az új divat a bakancs, ugye ott meg a rockerek voltak a büdös trógerek hogy hogy vehetnek fel bakancsot. szakadt gatyánál is ezvolt, igénytelen blabla, mostmeg mindenki azt hord. stb stb. minden divattá válik egy idő után. de ahogy jött úgy is megy. egyéniség anélkül is lehetsz h szétvagy szúrkálva, varrva stb.
2012. nov. 19. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem akarok... szóval nem igaz hogy mindenki azt akar.:P
2012. nov. 19. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Annyira igaz, amit az egyik válaszoló írt:) Én régen punk voltam, szakadt nadrággal, bakanccsal, dorkóval, (helix piercinggel:D) aztán lassan divatba jött, és ma már minden kis tucatlányka így néz ki, úgyhogy "kiöregedtem", váltottam.

Amúgy a helix nem feltűnő, pláne, ha hosszú a hajad. Én semmi pénzért nem venném ki, hozzám nőtt:)

2012. nov. 20. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!