Miért akar most mindenki helix-et?
Elég baj hogy te divatnak hiszed azt amit, amúgy bármelyik ember megengedhet magának, nekem fejtetőn van hosszabb hajam oldalra beállítva, körbe meg 1mm, és mégis hány gyerek szaladgál ilyen fejjel, én sem akadok ki rajta váltani meg pláne nem szándékozom
Vedd ki legalább megnyugszol tőle, hova süllyedtünk, ilyet általános iskolában éltünk meg hogy valakinek Adidas felhajtós sapkája volt akkor már bármit megtehetett, most meg k*rva piercinget kell kisajátítani
Mivan akkor ha 5éve csúnyának látnak miatta? Aki meg holnap fog csináltatni az mégszebb lesz?
20/F
neem,nem erről van szó utolsó.csak pl.öt éve még nagy feltűnést keltett ez a fülbevaló,a legtöbben leszólták én mégsem vettem ki mert nekem tetszett.Most meg ott van mindenki h "hú de király nekem is kell"
és én meg szeretek egyéniség lenni,ami véleményem szerint baromi nehéz a mai világban.
Ezzel a féloldalas hajal is így van..pár éve még "juuj jézusom neked le van borotválva a hajad??" most meg sorra mennek ezzel a fodrászhoz...-.-
Annyira igaz, amit az egyik válaszoló írt:) Én régen punk voltam, szakadt nadrággal, bakanccsal, dorkóval, (helix piercinggel:D) aztán lassan divatba jött, és ma már minden kis tucatlányka így néz ki, úgyhogy "kiöregedtem", váltottam.
Amúgy a helix nem feltűnő, pláne, ha hosszú a hajad. Én semmi pénzért nem venném ki, hozzám nőtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!