Szerintetek egy lánynak jól állnak a piercingek?
Figyelt kérdés
Most készülök csináltatni magamnak orr pc-t, mindenképpen meg lesz, de azért érdekelne még néhány vélemény :) Mindenki azt mondja, hogy szexi az orr pc lányoknak, meg, hogy nekem különösen jól állna, mert nagyon szép orrom van...:) 16/L2012. nov. 16. 18:58
1/8 A kérdező kommentje:
Ja, még valami! Ez az első pc-m, nem is tervezek többet, és ez is csak valami kisebb fajta lesz, mert azért szeretnék nőies maradni..:)
2012. nov. 16. 19:01
2/8 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen undorító,bárhol is van.
3/8 anonim válasza:
Számomra tetszenek a piercingek lányokon, mert nekem is van
Tehát kaptál eddig kettő, szélsőséges választ:) Negatív egyben Pozitív irányba
20/F
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!
2012. nov. 16. 22:37
5/8 anonim válasza:
Nekem nemigazán tetszik, szörnyen kevés embernek áll jól szerintem.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem:) Pont ezért merem egyelőre csak az orr pc-t csináltatni, mert abban biztos vagyok, hogy jól áll majd.
2012. nov. 17. 13:37
7/8 anonim válasza:
szerintem senkin nem áll jól a piercing... csak nem néz ki gusztustalanul max.... meg ha esetleg később meggondolod, attól méglesz ott egy lyuk az orrodban... na meg arról sem ebszélve hogy egy csomóan olyanok hogy nem adnak meg egy olyan munkát ahol sok emberrel kell találkoznod a piercing miatt...
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem ilyen problémám valószínűleg nem lesz, hiszen táncművésznek tanulok, de igen, van benne valami!
2012. nov. 18. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!