Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyiért csinálnának ilyen...

Mennyiért csinálnának ilyen piercinget? (leírom h hogy néz ki, mert nem találok képet)

Figyelt kérdés
3 lenne egy fülbe, de mivel már van egy ezért csak 2 kéne. Egyre kisebb lenne (de nem fültágító). Lehet ilyet csináltatni vagy nagy hülyeség? ja, és hány évesen szoktak ilyet cisnálni, mert én még csak 12 vagyok, de tesómnak már 13 évesen volt egy csomó... És nem miatta akarok, csak azért mert tetszik!
2009. aug. 14. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
nem arra gondolsz h a cimpában v a az egész fülben sorozatosan vannak a patkós ékszerek?
2009. aug. 14. 13:11
 2/8 A kérdező kommentje:
nem!
2009. aug. 14. 13:17
 3/8 A kérdező kommentje:

2 db, lenne csak, de mivel van mégalapból 1 ezért 3 lenne összesen. Na, a gyönyörű Paint-es rajztudásobbal megcsináltam h kb. hogy nézne ki, azaz h szeretném, mennyire fájna?

[link]

(nem az én fülem)

2009. aug. 14. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Simán 3 lyuk kell és egyre kisebb fülbevaló.
2009. aug. 14. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
igen 3 sima lyuk, és pl. 3 egyre kisebb köves fülbevaló
2009. aug. 14. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem is pont köves de lehet variálni.
2009. aug. 14. 15:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Thx!
2009. aug. 14. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:

simán 3 lyuk van a fülben és a lyukak mérete ugyanolyan, csak a fülbevalók mérete különbözik

egyáltalán nem fáj, alig lehet érezni valamit és az ára kb 2500 forint (Budapesten)

és 12 évesen is megcsináltathatod szerintem, ez nem piercing, csak sima fülbevaló és ha egyszer megunod, akkor egyszerűen kiveszed és beforr

2009. aug. 15. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!