Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az ilyen cicás kontaktlencsét...

Az ilyen cicás kontaktlencsét hogy tudják úgy megcsinálni, hogy ne forduljon el?

Figyelt kérdés

[link]

vagy én vagyok túl naiv és elfordul?

2012. nov. 12. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyen létezik? nem csak photoshop vagy valami egyéb szerkkeztés????
2012. nov. 12. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
szerkesztés
2012. nov. 12. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen, persze. Biztos úgy van kialakítva valahogy a felszíne, de többet én sem tudok...
2012. nov. 12. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Elfordul ugyanúgy mint bármelyik lencse... hát... gyakran kell igazítani. Persze vannak olyan lencsék amik nem forognak, ezek a komolyabb drága "színházi" lencsék.
2012. nov. 12. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy bárhová is elmozdulna.

(Én is kontaktlencsés vagyok, igaz orvosi okoból és csak színtelen, de egész nap nem mozdul el, nagyon stabil.)

2012. nov. 13. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak: valószínűleg a kérdező nem úgy értette, hogy kiesik a szeméből, hanem hogy elfordul és a minta dőlten lesz a szemén.

Ahogy írták már, nézni kell és igazítani.

2012. nov. 13. 17:53
 7/7 A kérdező kommentje:

[link]

így értettem..ezek szerint elfordul :S

2012. nov. 14. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!