Az ilyen cicás kontaktlencsét hogy tudják úgy megcsinálni, hogy ne forduljon el?
2012. nov. 12. 19:28
1/7 anonim válasza:
Ilyen létezik? nem csak photoshop vagy valami egyéb szerkkeztés????
3/7 anonim válasza:
Létezik ilyen, persze. Biztos úgy van kialakítva valahogy a felszíne, de többet én sem tudok...
4/7 anonim válasza:
Elfordul ugyanúgy mint bármelyik lencse... hát... gyakran kell igazítani. Persze vannak olyan lencsék amik nem forognak, ezek a komolyabb drága "színházi" lencsék.
5/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bárhová is elmozdulna.
(Én is kontaktlencsés vagyok, igaz orvosi okoból és csak színtelen, de egész nap nem mozdul el, nagyon stabil.)
6/7 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: valószínűleg a kérdező nem úgy értette, hogy kiesik a szeméből, hanem hogy elfordul és a minta dőlten lesz a szemén.
Ahogy írták már, nézni kell és igazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!