Ajánlanál valamilyen kellemes illatú parfümöt?
Férfi parfüm kellene nekem:
17 éves vagyok. Nagyon szeretem az enyhén édes(nagyon enyhén), fűszeres-aromás illatokat.
Az egyik ismerősömtől kpatam pár fújásnyi Avon Black Suede Touch-ot. És az egyik régi kedvencem a Beckham intimately. Csak hát kell az újítás :D
Hát, nagyon nagyon jó illatú szerintem :D
ha az segít, akkor eléggé kitartó vagyok egy ember mellett, de nem vagyok az a nagyon kezdeményező tipus. mondhatni, hogy munkamániás.
a nagyon citrusos, és a túlságosan friss, és nagyon zöld illatokat nem szeretem.
Melyik illene hozzám a legjobban? És a max 5-6000Ft-os kategóriának örülnék a legjobban. Annál több pénzem nincs parfümre.
Köszönöm
Szia! :)
Én parfümökkel foglalkozom. FM Group a cég neve, nem tudom ismered-e. A legnépszerűbb parfümök alternatíváit forgalmazzuk, elérhető áron 3900ft, luxusparfümök 5190 ft, EDP és Parfüm minőségben. :) Ha Budapesten vagy a közelben laksz, esetleg meg is tudom mutatni őket (van 150 darabos illatmintám), valamint egy rövid teszt alapján ki is tudom értékelni a bőrödhöz és stílusodhoz legjobban illőt. Ha érdekel írj!
Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!