Mennyi időt kell várnom mire újra kiszúrathatom?
Figyelt kérdés
Kb fél éve van köldök piercing-em, tegnap kiszedtem és reggelre beforrt. :S Mennyi időt kell várnom mire újra átszúrathatom?2009. aug. 12. 15:42
1/4 anonim válasza:
Nem forrhatott össze 1 fél éves lyuk 1 éjszaka alatt, muternak 1hónapos ha van a 2 fülbevaló lyuka és neki is csak összehúzódott. áttoltam rajta a fülbevalót azt kutya baja. tudom h más testrész a köldök és fül de azért seb az seb, próbáld meg áttolni rajta de eltőte fertőtlenítsd le, emiatt felesleges kiadni megint pénzt
2/4 A kérdező kommentje:
Csak a két vége forrt össze közte a lyuk biztos meg van még. Próbáltam vissza tenni de nem sikerült. :S
2009. aug. 12. 16:31
3/4 anonim válasza:
az első komment írónak sztem semmi tapasztalata... -.-" énis pár napja vettem ki egy 4honapos pc-t (köldök) kivettem bekenntem(neogronornom kenőccsel és leragasztottam) Eltelt kb 4 óra és összehuzódott a bőröm. Persze ilyenkor nem teljesen forr össze hanem a bőr felső rétege húzódik össze.
Az orrromba szintén 4 hónapja van pc. egyik éjjel kiesett az ékszer és benött vagyis csak ugy ahogy azt az elöbb már leirtam a köldöknél. fogtam egy tűt és átnyomtam. Ennyi. nem fájt, olyan érzés mintha huzodna szét a bőröm. kicsit feszítő ézés.
4/4 anonim válasza:
így van, egy nem túl rég szúrt lyuk nagyon hamar összeforrhat. Ha nem szúrod át magadnak (én pl nem tudnám megcsinálni), akkor minnél hamarabb keresd meg azt a piercingest aki csinálta, ő meg tudja oldani. Ha rendes, nem kér érte pénzt újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!