Egyszeri hajfestés után mennyit kell várnom, ha még világosítani akarok, a következő festésig?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ha rendszeresen festem és csak pl lenőtt, akkor a festések között minimum kell két hét, de így egyszeri alkalommal lehet korábban rámenni? Garnier Color Naturals szőke festéket tettem rá, az amúgy természetes középbarna hajamra és egy árnyalatot világosodott, kb úgy néz ki, mint amit ígért a dobozon a hajszínem alapján a kép. De olyan szőkét szeretnék majd, mint a doboz elején van, vagy minimum szőkésbarnát.2010. nov. 29. 08:01
1/3 anonim válasza:
Bárhogyan is döntesz, azt tudnod kell, hogy minden festés komolyan károsítja a hajat. Legkevésbé a természetes alapanyagokat tartalmazó és a lemosható hajfestékek roncsolják a hajszálat.
Üdv, HajDoktor
2/3 A kérdező kommentje:
ez aranyos :) felpontoztalak, de nagyon nem a kérédsemre feleltél...
2010. nov. 29. 14:35
3/3 anonim válasza:
nem kell heteket. én régen szőke voltam, befestettem vörösre, de mivel nagyon kopott, visszafestettem egy délután alatt. először rátettem egy palette jégszőkét, azán még egy palette XXL-t, kb. az első festés-lemosás-megszáradás után 2órával kentem rá, nagyon szép szőke lettem.
és ugye a vörös is eléggé makacs szín, azt a legnehezebb kiszedni, ráadásul festett vörös. a hajam meg még mindig szép, bár már barna:) szóval akár MOST is befestheted szerintem:)
20Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!