Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek a fülbevaló áll...

Szerintetek a fülbevaló áll jobban egy fiúnak vagy a fültágító?

Figyelt kérdés
mert most fülbevalóm van és szerintem jobban állna egy tágító.
2012. okt. 31. 18:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A fültágító mindenkin undorító. A fülbevaló sokkal jobb.
2012. okt. 31. 18:46
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem áll jól, de ha muszáj választani, akkor inkább sima fülbevaló, azt ki lehet venni, ha megunod/kinősz belőle. Képzeld el, mikor 30 évesen mész az állásinterjúra és ott virít egy nagy luk a füledben. Irtó gáz lenne.
2012. okt. 31. 18:48
 3/19 anonim ***** válasza:
tágesz :D
2012. okt. 31. 19:22
 4/19 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk egy 10 mm-es fültágítót tennék be? az annyira nem nagy és állítólag az még beforr...
2012. okt. 31. 19:27
 5/19 anonim ***** válasza:

Hát ha már így álsz hozzá haverom hogy 1cm még beforr, akkor inkább ne kezdj bele mert megbánod, és nem kutya összevarratni

Fülbevalóba senki nem köt bele, a tágítóhoz meg kicsit tökösnek kell lenni, nekem 2.4cm, és gondolhatod hogy cigány magyar tökmindegy, simán megnézi és akár kérdez is róla

Amúgy ha tényleg szeretnél, kicsit csinálj csak azzal nincs baja az embereknek, tudomásom szerint, ez is olyan hogy na először kicsit, na még nézzünk meg egy nagyobb méretet, és utána ott kapsz észbe hogy már 3ujjad átfér rajta :)

20/F

2012. okt. 31. 20:15
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő lehet dögös, megfejelő mértékben! Egy tágító is elég ha félcenti átmérőjű, normális kinézetű és a fülbevaló se csillogó köves hányás legyen, de azért ha agyon van karikázva sem egy nyerő ötlet sokaknál, mondjuk nálam igen, de ez más kérdés:)..szerintem aranyközépút, és mehet mindkettő!
2012. okt. 31. 20:16
 7/19 anonim ***** válasza:
fülbevaló még elviselhető de a tágeszosokat le tudnám okádni 16/L
2012. okt. 31. 20:42
 8/19 anonim ***** válasza:
egyikse,fiú vagy ba2meg
2012. okt. 31. 20:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Fekete fülbevaló! :)
2012. okt. 31. 21:05
 10/19 anonim ***** válasza:
Tágesz(:Imádom a tágeszes fiúkat.Egyébként 16mm-ig tágíthatod úgy,hogy ha kiveszed normálisan benő.:)
2012. okt. 31. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!