Ki akarom szedni a szemöldökömet de nagyon fáj más hogy nem lehet? Hogy ne annyira fájjon mondjuk valami krém?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 22:32
1/6 anonim válasza:
Ez fáj? OO drágám akkor te még nem gyantáztál illetve epiláltál.Minél többször szeded ki a bőröd annál inkább megszokja és kevésbé fog fájni, én krémet sajnos nem tudok ajánlani :( max testápolót utána.
3/6 anonim válasza:
Jegeld le es akkor kevesbe fog fajni.
Eloszor mindenkinek faj, de tenyleg ugy van ahogy az elottem szolo mondja, hozzaszoksz.
Fogj egy jegkockat es hutsd le vele alaposan a szemoldokod, ott ahol kiszeded. Igy kicsit elviselhetobb lesz.
Kitartast!
4/6 anonim válasza:
a jég tényleg jó nekem is bevált
de én néha alaposan jó vastagon testápolóval bekenem hagyom hogy jól beszívja
ettől megpuhul a bőr és könnyeben ki tudod szedni
sok sikert :D
5/6 anonim válasza:
hát tényleg fáj?? vagy csak kellemetlen?? nekem nem fáj de hát ezek szerint nem vagyunk egyformák én 12 évesen keztem el SZEDETNI aztán utána váltottam arra hogy SZEDTEM mert szerintem először az a legjobb ha szakember csinálja és úgy könnyebb követned a kialakított formát. nekem 12 évesen is kicsit fájt amit elviseltem de nem bántam meg hogy korán keztem mert mostanra egyátalán nem is érzem xD sok sikert ha fáj utána testápoló 15/L
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm segitségeteket:) amugy 13/L vagyok:D most kezdem én is
2009. aug. 12. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!