Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jól áll nekem ez a két gyűrű...

Jól áll nekem ez a két gyűrű (kép)?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem nagyon vág bele az ujjamba? Kicsit tömzsi az ujjam és ezért nem minden gyűrű áll jól.Viszont ha nagyobb méretet veszek,ami nem vág bele az ujjamba, akkor leesik a kezemről.

Beledagadni nem szokott szerencsére könnyen letudom venni.De az ékszerész azt mondta,hogy az csúnya ,ha belevág az ujjba.

Ez így tényleg csúnya?

Minden válasz érdekel!!

Minden válasz felpontozok,ha teszik ,ha nem :)..

2012. okt. 29. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem szépek. Ha nem szólsz előre, észre sem veszem, hogy bevág. Soha senki kezén még nem vettem észre ilyesmit, pedig gondolom másokra sem mindig passzol pontosan.
2012. okt. 30. 05:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a sok hasznos válaszokat!

A Férjem vette nekem és kicsit nagy volt és ki kellet venni belőle két számot ami 2 milliméter és elkezdtem rajta parázni,hogy most jól döntöttem ,hogy beszűkítettem,vagy hagyni kellet volna,vagy csak elég lett volna egy számmal kisebb.

Pont így kényelmes ezen az ujjamon és nyáron meg átrakom a másik vékonyabbik ujjamra,mert akkor egy kicsit megvastagszik az ujjaim. Ezt már soktól hallottam akinek az ujjai ducik,hogy nem tudják azokat a gyűrűket hordani télen amit nyáron,mert télen nagy a gyűrű nyáron meg kicsi.

Egyszóval azért jó így ,mert nekem nincs annyi ékszerem, hogy télen mást,meg nyáron is mást ezért ez így pont jó,hogy át rakom,ha szűk. :)

2012. okt. 30. 08:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Ó, ha ez a helyzet, akkor a lehető legjobban döntöttél! Így legalább mindig tudod hordani és ez a lényeg.
2012. okt. 31. 10:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon szépek a gyűrűid. Én meg 38 éves nő vagyok, és nekem csak 1 gyűrűm van egy kis kövekkel kirakott pici elefánt alakú, nekem is "bevág" mert alapból duci a kezem mintha meg lenne dagadva, pedig nem. Lábam is ilyen típus. Ezzel jegyzett el a párom, ha nagyobbra bővítem leesik. Úgy néz ki néha hogy szoros, de 8 óra munka után pl. simán elpörgetem, vigyáznom kell le ne essen. Akinek nem tetszik nem néz a kezemre, teszek rá! :)

Ne foglalkozz senkivel, ha neked tetszik (márpedig jól áll) akkor hord büszkén és kész! :)

2012. nov. 10. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!