Berozsdásodott bizsu gyűrű. Visszaveszik?
Figyelt kérdés
Hétfőn vettem a Claire's-ben egy gyűrűt..1590ft-ért Csütörtökön vettem észre h rozsdásodik..
Megvan a blokkja. Ha visszaviszem, kötelesek visszaadni a pénzt? Vagy kicserélni a gyűrűt???
#rozsdás gyűrű
2012. okt. 7. 13:39
1/4 anonim válasza:
Kétlem, bár elvileg 3 napon belül cserélik. Egy próbát megér szerintem. De az nem rozsda, hanem lejött a nikkel burkolat róla és alatta asszem réz van.
Egy tipp: bizsu gyűrűt ne nagyon engedj nedvesség közelébe, ne moss benne kezet, mert nedvesség hatására ilyenné válik. Én egy réteg színtelen körömlakkal szoktam bekenni hordás előtt, úgy jóval tovább marad szép.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké:) köszönöm
2012. okt. 7. 14:04
3/4 anonim válasza:
Tegnap vettem a claire's-ben egy órát, ennek a blokkjára az van írva, hogy 28 napig visszaveszik az eredeti bizonylattal, úgyhogy szerintem a gyűrűt is visszaveszik:)
4/4 A kérdező kommentje:
Okés akkor mindenképp megpróbálom :) És amúgy szerintetek csak ott veszik vissza ahol vettem? Tehát én a Kökiben vettem, viszont holnap megyek az Arénába... ott is visszaveszik?
2012. okt. 8. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!