Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok segíteni alapozó ügyben?

Tudnátok segíteni alapozó ügyben?

Figyelt kérdés
Nekem semleges-enyhén sárgás tónusú,kombinált,világos bőröm van.A közepes fedésű,inkább mattító alapozókat preferálom.Már kipróbáltam rengeteg félét(Essence,Rimmel,Avon,Catrice stb.)de mindegyik nagyon elütött a bőrömtől.. Tudnátok nekem ajánlani a bőrömhöz valót,elérhető áron? Előre is köszönöm :)
2012. okt. 29. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
egy ott dolgozó szakembertől kérj tanácsot avgy vigyél ele gy bartnőt stb, mert igy látaltlanban leírtak alapján senki sem fog tudni pontos választ adni.
2012. okt. 29. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogyha nem találod a megfelelő árnyalatot, akkor keverj ki egyet több alapozóból...sajnos ennél többet én se tudok segíteni, egyetértek az elsővel.
2012. okt. 29. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy ilyen bőrre tökéletes lehetne valami BB krém, az igazodik a bőrszínhez, közepes fedésű, és akad olcsóbb is. Pl. Essence Pure Skint ajánlanám, hogy próbáld ki. Nekem bevált.
2012. okt. 29. 19:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket :) Mihelyst lesz rá alkalmam felmegyek Pestre egy MAC üzletbe,csak sajnos az még odébb van :( Az essence színezett hidratálója remek ötlet!! Ezer köszönet :)
2012. okt. 30. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!