Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Többszínű alapozóval teljes...

Többszínű alapozóval teljes sminket hogy kell? Videó?

Figyelt kérdés

Vagyis láttam hogy sminkesek általában több féle alapozót használnak, és nekem éppenséggel van is egy pár darab, világosabbak sötétebbek, mind passzol az arcomhoz, kicsit az eltérések, illetve fénypúder, bronzosító, korrektor, hogy kellmegcsinálni egy szép alapozást? Illetve a fénypúder nagyon csillog nincs távolabbról izzadt vagy könynes hatása?

Egy színpadi előadásra szeretném magamnak megcsinálni a teljes sminket...igazán sima bőrt, és az árnyékolással kedves arcot szeretnék magamnak sminkelni...

szín alaú arcom van, hosszú hajam...és nem tudom milyen infó kell még

2012. okt. 18. 00:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Korrektor a bőrhibás felületekre vékonyan, majd egy sminkalap, ezután jön a bőrszínednek megfelelő alapozó amit a púderrel tudsz mattítani, illetve fixálni.(ecsettel!) Én csak a homlok szélétől az állkapcsomig szoktam egy enyhe mozdulattal felvinni. Bár csábítóak a mutatós, tükrös púderkompaktok, nem érdemes ezeket választani, mert a púder nagy szemcsézetű, nem tud vele lehelet finom réteget képezni. Válassz inkább kőpúdert! Ha van áttetsző porpúdered akkor azt használd az nem tér el az alapozók színétől. A végső lépés az arcpirosító használata. Fontos, hogy színe menjen szemedhez, bőrödhöz és hajadhoz. Érdemes világosabb tónusú arcpirosítót felvinni, mert az – szükség esetén – még egy réteg felvitelével sötétebbé tehető.
2012. okt. 18. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!