Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek csináltassam meg?

Szerintetek csináltassam meg?

Figyelt kérdés
nagyon rég óta szeretnék tetoválást bár igaz még csak 15éves vagyok de szerintem már készen állok arra hogy megcsináltassam ... nem nagy tatto lenne :) válaszokat előre is köszönöm ..ui : édesapám képe lenne !!!
2012. okt. 28. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Minek?
2012. okt. 28. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne csináltasd meg.Ezek csak fellángolások.. később meg fogod bánni.Próbáld meg apukád képét pl a pénztárcádban vagy nyakláncban hordani.
2012. okt. 28. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs már veled édesapád? :( Ha ez az indok, akkor nagyon-nagyon szép dolog, tiszteletre méltó! Hajrá!!
2012. okt. 28. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Várj még pár évet.
2012. okt. 28. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
A helyedben megcsináltatnám.
2012. okt. 28. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:
15 évesen? szerintem még semmiképp, jobb helyen szóba se állnak veled, 16-tól is csak szülői beleegyezéssel, 18-tól szabadon.
2012. okt. 28. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb tini korban készitett tetkót késöbb angyon megbánják az emberek.
2012. okt. 28. 19:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Édesapám nekem a büszkeségem mert 3hónapos korom óta ő nevel engem :) és szeretném ha mindig itt lenne velem mert ugye az éven középsuliba kerültem és 2 hetente 1x látom :(
2012. okt. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!