Lencsilány14 kérdése:
Hogyan lehetek rosszlány?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy az arcom teljesen kedves,aranyos ha valaki rámnéz rögtön az a benyomása,hogy vissza húzodó meg szolíd meg ienek és én már ezt annyira UTÁLOM!! Tippeket szeretnék,hogy mien ki egészítőkkel,ruhákkal sminkel ékszerekkel lehet ezt meg másítani...
14lány..
2012. okt. 25. 14:16
11/12 anonim válasza:
Én valahogy 14 évesen nem gondolkoztam ilyeneken.Örülj neki, hogy ilyen vagy. Engem is 25 évesen 18-nak néznek. Valaki meg 18 évesen néz ki 25-nek. Na az a rosszabbik eset:)
12/12 anonim válasza:
"Én 25 évesen vagyok ilyen kis "bájos". Régen utáltam ezt, most meg szeretem.
Bírom amikor megkörnyékez egy pedofil, aztán szembesítem a ténnyel, hogy elhúzhat vagy kiherélem a tíz körmömmel, mert nem kislány vagyok, velem ugyan nem szórakozik. :))
Bár ha lottózni akarok vagy piát venni, akkor gáz, hogy 16-nak se! néznek. :S"
szóval ha fel akar szedni egy csávó akkor lebaszod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!