Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehetek rosszlány?

Lencsilány14 kérdése:

Hogyan lehetek rosszlány?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy az arcom teljesen kedves,aranyos ha valaki rámnéz rögtön az a benyomása,hogy vissza húzodó meg szolíd meg ienek és én már ezt annyira UTÁLOM!! Tippeket szeretnék,hogy mien ki egészítőkkel,ruhákkal sminkel ékszerekkel lehet ezt meg másítani...

14lány..

2012. okt. 25. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Például kezdd azzal, hogy ienek helyett, ilyeneket írsz.

Ha alapból "jó kislány" vagy, akkor nem tudod megváltoztatni magad. Játszhatsz szerepeket, de az nem te leszel...

2012. okt. 25. 14:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy 6 év múlva meg már labdába se rúghatsz a "rendes" kislányok mellett. :P
2012. okt. 25. 14:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
maradjá ilyen amilyen vagy! kevés van belőletek!
2012. okt. 25. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz változtatni magadon. Attól még, ha te vad rockernek öltözöl, attól még az arcod kedves lesz és hülyén fogsz úgy kinézni. Mint akire ráerőltettek egy ilyen stílust. Fogadd el és kész. Van sok olyan ember, aki kedves és semmi rossz indulat nincs benne, de az arca meg olyan , mint egy gyilkosé, és akkor ha szembejön veled az utcán, nem azt fogod gondolni, hogy jajj de jó ember lehet, hanem kicsit parázol, hogy hát jobb távol maradni. Ugyan ez fordítva is. Sajnos ezen ha földhöz vered magad sem tudsz változtatni.
2012. okt. 25. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen minek akarsz rossz lány lenni? dugasd meg magadat mindenkivel aztán ennyi... kész is a "rossz lány"
2012. okt. 25. 15:58
 6/12 A kérdező kommentje:
XDDD köszi a komikat...
2012. okt. 25. 16:29
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

Én is ugyanezzel a problémával vagyok "megáldva"...iszonyat bájos pofim van/és gyakran fiatalabbnak néznek a koromnál, amit őszintén nem bánok/...itt csak az a gáz, hogy szinte ördög vagyok (gyakran agresszív, könnyen lobbanok, és ha valaki le mer cukizni általában gyilkos pillantásommal találkozhat, ha haver/barát, akkor a tenyeremmel is...)

Viszont nagyon szeretem a bájos pofimat, mert így senki se feltételez rólam rosszat, így el nem tudják képzelni, milyen vagyok, amíg meg nem szólalok...xD

Ezenkívül nagyon kemény metalt (black/death) hallgatok-nem nem nőttem ki...ilyen is van, ennek megfelelően öltözök, és több kiló fekete sminket használok (sminkfüggő vagyok, nem sztereotipizálok) ami elég ellentétes hatást kelt az arcom miatt, de ha beszólnak miatta mindig elmagyarázom elég hosszan, hogy ezért nem szabad felszínesnek lenni.../nagyon hosszan, értelmesen magyarázom el, ezért általában többszörös tudathasadásos elmebetegnek szoktak nézni - ebből az elmebeteg rész igaz, de én vagyok az az elmebeteg, aki szörnyen aranyosan tudja magát eladni :)/

A "rosszaság" belülről jön...ha te alapjába véve bájos vagy, soha a kib****tt életben nem leszel "rosszkislány", megjátszhatod, de nincs értelme...Add önmagadat szerintem...ja és 14 évesen amúgy se akarjál már rossz lenni...ne haragudj ez szánalmas...vagyis ezt msot úgy értem, hogyha megpróbálsz "rossz"nak tűnni, akkor csak szánalmas hatást érhetsz el, mert látszik rajtad, hogy igazából nem vagy az....

19/L

2012. okt. 25. 16:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen ennél azért még nekem is több eszem volt.

Plasztikai sebész átszabja az arcod ha akarod, más nem segíthet. Az arcvonásaid ilyenek, ezen semmit nem változtat ha másképp öltözöl vagy sminkelsz.

2012. okt. 25. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:

akármilyen hihetetlen az arcod a személyiségedhez illeszkedik és akármilyen hihetetlen attól nem leszel menőbb, különlegesebb ha egy szerepet játszol.

és egyébként is az hogy "rosszlány" az számodra mégis mit jelent?? mert ha az igazi jelentésére gondolsz és 14 éves vagy, akkor csak gratulálni tudok.

Tipp: kurv@s ruha és mindig legyen nálad óvszer (persze ha igazán rossz vagy akkor az se kell)

2012. okt. 25. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:
65%

Én 25 évesen vagyok ilyen kis "bájos". Régen utáltam ezt, most meg szeretem.

Bírom amikor megkörnyékez egy pedofil, aztán szembesítem a ténnyel, hogy elhúzhat vagy kiherélem a tíz körmömmel, mert nem kislány vagyok, velem ugyan nem szórakozik. :))

Bár ha lottózni akarok vagy piát venni, akkor gáz, hogy 16-nak se! néznek. :S

2012. okt. 26. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!