Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink álna nekem jól?

Milyen smink álna nekem jól?

Figyelt kérdés
Sötét barna a hajam, fehér a bőröm, zöldesbarnás szemem van és egy nagyon kicsit hosszúkás az arcom. Arra lennék kiváncsí mi emelné ki a szemem színét, miylen színű szempúdert vállasszak és mivel érdemes színű szemcerúzával érdemes kihúznom a szememet. És még mi terelné el a figyelmet a kicsit hegyes államról? A frufut már megpróbáltam, de nem állt a legjobban nekem. 17/L
2012. okt. 20. 08:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha világos a bőröd, használj pirosítót, a rózsaszín megy a szemedhez Az arccsontodra tedd, és akkor kevésbé lesz feltűnő az állad. A fekete szemtus mindenkinek jól áll, de mindenképp használj hozzá egy visszafogott szájfényt. Szemfestékek közül használj lilát, rézszínt, rózsaszínt vagy egy természetes barnát. Ezekhez már ne nagyon használj fekete ceruzát vagy tust, hanem kend fel alulra is, és szempillaspirál. Jól állhat a piros száj is, bár ez attól függ, mennyi idős vagy. Ha kipróbálod, maradj a szájfénynél, hozzá csak szempillaspirálnál... Remélem, segítettem!:)
2012. okt. 20. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!