Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Most találtam egy több éves...

Most találtam egy több éves ponyclubbos szájfényt. Szerintetek még használhatom? Lesz tőle valami bajom? :S

Figyelt kérdés
AZ állaga,színe,szaga nem változott,szerintetek megromolhatott? Nem találtam se gyártási számot se szavatossági időt rajta. Legalább 3 éves, de még több is lehet. Amúgy strapabíró a bőröm mert nem allergiás semmire,nem hámlik,nem pirosodik ki semmi krémtől ami nem tetszik a bőrnek.
2012. okt. 18. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ha nem tapasztaltál elváltozást próbáld ki, de lehet már romlott...

Nekem van olyan rúzsom, ami több, mint 10 éves, és semmi baja sincsen...nem változott, nem irritál, és még jó...

2012. okt. 18. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
huhh köszönöm :) énse tapasztaltam semmi változást rajta mert tök jó kis szájfény és nem dobnám ki :) Meg felkentem a számra de nem irritált :)
2012. okt. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!