Most találtam egy több éves ponyclubbos szájfényt. Szerintetek még használhatom? Lesz tőle valami bajom? :S
Figyelt kérdés
AZ állaga,színe,szaga nem változott,szerintetek megromolhatott? Nem találtam se gyártási számot se szavatossági időt rajta. Legalább 3 éves, de még több is lehet. Amúgy strapabíró a bőröm mert nem allergiás semmire,nem hámlik,nem pirosodik ki semmi krémtől ami nem tetszik a bőrnek.2012. okt. 18. 18:24
1/2 anonim válasza:
Hát ha nem tapasztaltál elváltozást próbáld ki, de lehet már romlott...
Nekem van olyan rúzsom, ami több, mint 10 éves, és semmi baja sincsen...nem változott, nem irritál, és még jó...
2/2 A kérdező kommentje:
huhh köszönöm :) énse tapasztaltam semmi változást rajta mert tök jó kis szájfény és nem dobnám ki :) Meg felkentem a számra de nem irritált :)
2012. okt. 18. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!