Használhatom minden nap az arcradíromat?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam már, hogy nem tesz jót a bőrnek a napi arcradír, de az radíromon az áll, hogy " Használja minden nap ! "
Ez most marketing fogás, vagy vannak arcradírok, amik mindennapos használatra vannak ?
2012. júl. 5. 12:28
1/4 anonim válasza:
én azt hallottam a tv-ben, hogy elég hetente egyszer használni.
2/4 anonim válasza:
Arcradír maximum heti kétszer lehet használni. Amit napi rendszerességgel lehet használni azok a lemosók és a tonikok, illetve fontos, hogy a hidratálásra is odafigyelj. Amúgy nem lehet, hogy nem is radír,csak szemcsés lemosó?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem, kifejezetten arcradír.
Köszi a vaálaszokat !
2012. júl. 5. 13:07
4/4 anonim válasza:
Ne használd naponta, én azt tettem, de a bőröm egyre rosszabb lett tőle. Most hogy csak hetente 1-2x használom így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!