Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mostmár "ciki" az, hogyha a...

Mostmár "ciki" az, hogyha a lány nem sminkeli ki magát annyira?

Figyelt kérdés
Pl. én. Reggel amikor felkelek, csak megmosom az arcom és hidratáló napikrémmel kenem be. Semmi alapozó, semmi púder. Néha, de csak néha használok szempillaspirált és korrektort, mert karikáim vannak a szemem alatt. Szájfény helyett labellót használok. De néha elés rosszul érzem magam, hogy sok lány szép, én meg trehány vagyok. De amikor látom azokat a lányokat, akik lapáttal tettek púdert a pofájukra, na akkor már büszke vagyok magamra. Nincsennek pattanásaim, nem hibás a bőröm. Ezért gondolom, hogy fölösleges az a rengeteg smink... De bizonytalan vagyok...:/ 16L
2012. okt. 17. 23:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én csak alkalmakra sminkelek. Mondjatok rám bármit, de engem zavar ha bármi van az arcomon.

A szemembe minden belemegy, az első reggeli hidegtől már szétkönnyezem a sminket (nem is tudom mások hogyan csinálják). Arcomon púder vagy alapozó viszket.

Meg tudok tőle bolondulni. Olyan, mint a szoknyaviselés. Szép, szép, de nem érzem szabadnak magam. Folyton azt lesem mikor kenődik szét, és hova ne nyúljak hogy ne mázgáljam szét magam .

Alkalmakra sminkelek, hétvégi ebéd vagy vacsora családdal vagy étteremben, buli, borozgatás, városi rendezvény...stb.

De munkahelyen, sportoláskor, egy egyszerű bevásárláson halálra idegesít a felesleges festék.

2012. okt. 18. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:
teljesen felesleges sminkelned magad átlagos hétköznapokon, pláne hogy hibátlan a bőröd. inkább örülj neki és legyél büszke, hogy bármiféle alapozó nélkül is szép a bőröd. hidd el, hogy a fiúknak is jobban tetszik:D
2012. okt. 19. 14:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Ejha. Kemény 18%-ot kapott szép lànyoknak nem kell sok smink vàlaszom. Ja ez tényleg egy olyan vàlasz, amit le kell pontozni! Megsértődtek a kimeszelt ringyók, vagy mi?
2012. okt. 19. 14:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem ciki.Amúgy én sem szoktam sminkelni magam.Az arcom szép,csak 4-5 bőrhibám van. Pl.:egy-kettő kisebb pattanás.
2012. okt. 19. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!