Ha szemspirált és szájfényt teszek fel, esetleg kis korrektor ha van egy-egy csúnyább pati akkor az már túlsminkeltnek számít?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert szerintem nem..viszont beszólt nekem az egyik osztálytársam ezek miatt..2012. okt. 17. 11:50
2/10 anonim válasza:
Rajtam általában van alapozó, pirosító, szemhéjtus, szempillaspirál és rúzs.. van aki azt mondja, hogy sok a smink, de ettől függetlenül szépnek tartják, csak nem nappal, de rajtam azért van ennyi mert én imádok sminkelni meg kísérletezni. Szerintem, ha szépen van megcsinálva akkor nem számít annak, ez még belefér.
3/10 anonim válasza:
Nem vagy tul sminkelt, viszont még fiatal vagy, igy is szép, nincs még szükséged sminkelésre, ráérsz vele.Iskolába meg minek?
4/10 anonim válasza:
Ez azért tényleg függ attól is, hogy mennyi vagy. Mondjuk én gimiben még nem sminkeltem egyáltalán. De azt tudom, hogy ma már szokás... :) Alapjában véve pedig nem sok ez a smink. Szóval az én véleményem szerint nem számít "túlsminkeltnek".
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. amúgy 15 éves vagyok.. :)
2012. okt. 17. 12:23
6/10 anonim válasza:
szerintem ez nem túl sok, aki beszólt, az biztosan irigy valamiért rád
ahhoz képest, hogy milyen fullsminkben mennek suliba a korodbeli kis libák, ez egyáltalán nem túlzás
csak többet ne kenj, ne legyél kis ribi, mint mások
7/10 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem sok. Ha nem 2 cm-es alapozót teszel fel, akkor rendben van! Ne foglalkozz mások véleményével!
8/10 anonim válasza:
Ez abszolút nem túlsminkelt. Ha 12 éves lennél, azt mondanám, az, de 15 évesen abszolút nem sok, ennél sokkal durvább sminkben is járnak iskolába.
16/L
9/10 anonim válasza:
Ez nem sok, szerintem tök normális!
10/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz fele, ez csak minimalis smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!