Hány éves kortól lehet piercinget csináltatni?
18 éves kor alatt szülői engedéllyel csinálják csak meg. Amit te szeretnél az a medusa piercing és elég nevetségesen áll egy 13 évesnek.
Feltételezem Székesfehérváron is vannak piercinges szalonok (pl. [link] és ott.
13 évesen ?????? :)
bocs de ezen jót nevettem.
én 15 évesen csináltattam köldökbe, de csak annyit kérdeztek, hogy anyu-apu megengedte-e. pedig rendes szalonban csináltattam.
és azt monroenak nevezik, ha nem középre szeretnéd.
de sztem 13 évesen ki fognak röhögni, elég nevetséges.
nem nevetséges
egy 13 éves bőven lehet éretebb a koránál
én például korán érő voltam/vagyok,12 évesen csináltattam köldökbe
nem vagyok magyarországi. Kellett egy papjr,aláírta anyu ,és már mehettem is.De amúgy itt 16 éves kortól már megcsinálják aláírás nélkül
Hát nem tudom ha középre akarod az elég hülyén néz ki de te tudod...
Én 14 évesen csináltatam a köldökömbe a város legjobb szalonjában és még csak azt sem kérdezték h megengedték-e, a mai világban már midnenhol lesz*rják hány éves vagy és mit lehet mit nem... mindenkit csak a saját haszna érdekli...szóval sztem simn megcsinálják szülői beleegyezés nélkül is :P
18év alatt szülői engedéllyel lehet csináltatni.
igen,az egy medusa piercing,és nekem is tetszik :)
én is ide szeretnék :)
majd most nyáron fogom :)
ballagás után :D
amúgy én olyan hallotam h vkinek átszúrtak vmit ideget és elbénúlt a szája tehát ilyen furán ált és ugyis maradt :D de ez szerintem egy hülye vicc:DXD
mert egy embert se láttam még igy:)XD
amugy tényleg szép oda a pc sztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!