Milyen alapozóecsetet ajánlotok? Hol lehet venni olyat, ami nem túl drága?
Nagyon sok videóban láttam már, hogy az alapozót ecsettel viszik fel. Ezzel állítólag sokkal szebben és egyenletesebben lehet felvinni, mint szivaccsal vagy kézzel. Én eddig szivaccsal vittem fel, de nagyon nehéz volt úgy felvinni, hogy vékonyan, egyenletesen legyen mindenhol az alapozó. Kézzel meg nem is sikerült.
Szeretnék venni egy alapozóecsetet, de nálunk a rossmanban csak valami "hűdejó" szőrből készült, hipoallergén ecset van, ami 2000Ft körül van. Persze, tudom, hogy az tényleg jó minőségű ecset, és biztos meg is éri befektetni egy minőségi ecsetbe, de nekem nincs ennyi pénzem. :S
A rossmanba van pl. a for your beauty vagy mi, aminek vannak ecsetei, de sosem láttam még alapozóecsetet. A DM-ben se találtam, pedig hetek óta rendszeresen bemegyek mindkét üzletbe és keresem, de sajnos nincs.
Más drogéria pl. müller, pedig nincs nálunk. :S
Milyen alapozóecsetet ajánlotok, ami nem túl drága, de jó minőségű? És hol lehet még ilyesmit kapni?
Én a szivacsot egyáltalán nem szeretem, mert egy csomó alapozót felszív, ami azért egy több ezer forintos alapozónál nem mindegy. Az ecsetekben nem marad úgy benne. A lapos alapozóecsetet azért nem szeretem annyira, mert aprólékos vele felvinni az alapozót, sokszor csíkosan viszi fel. Ilyen ecsetkészletem van: [link]
MAC utánzat, a vaterán vettem. Teljesen jó minőségű. A duo fibre (kerek) alapozóecsetet használom belőle folyékony és habállagú alapozóhoz, mindegyikhez nagyon jó. A laposat korrektorhoz és szemhéjalapozóhoz szoktam. Egy ilyenre is érdemes szerintem összespórolni a pénzt. 5000 körül már 12 db-osak is vannak fent, amikben van ez a duo fibre ecset. Itt külön is van: [link]
Szerintem mindenképp érdemes egy ilyet beszerezni.
Köszönöm! :)
Most az jutott eszembe, hogy lehet, hogy rossz helyen kerestem az ecsetet. Ugyanis a sminkes állványok mellett, a polcon vannak ilyesmi dolgok, tükrök, szivacsok, ecsetek, fültisztítók stb. Én itt kerestem, de lehet, hogy valamelyik sminkes állványon is van. Legközelebb megnézem majd, ha megyek a rossmanba vagy dm-be. :)
Egyébként köszönöm a választ. Kipróbáltam ma az új alapozót, egész jó, de szivaccsal szinte lehetetlen felvinni, úgyhogy, egyenlőre nem használom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!