Ajakpiercingnél nem lehet tejtermékeket fogyasztani egy ideig, ezt tudom. Annyira sem lehet, hogy a reggeli kávémba két korty tejet teszek?
semmi bajod nem lesz, ha iszol egy kis tejet.
ezt inkább nyelvpiercingnél szokták betartani.
Köszi. :)
illetve lesz abból baj, ha nem fertőtlenítem? [max kamillateás borogatás...]
köszii :)
amúgy csak azért érdeklődöm,mert sokmindent olvastam már neten, és holnap megyek szuratni ... picit félek, hogy fájni fog, de majd kiderül.
attól mondjuk jobban félek, hogy a szüleim mit fognak szólni, ha hazajövök .... hiába,hogy nemsokára betöltöm a 19-et, nagyon félek az ő véleményüktől,mert nagyon pc [és tetkó]ellenesek
ne félj, a fájdalom az elenyésző, utána a gyógyulás az ami kellemetlen, de az is két hétig. legalábbis nekem addig volt érzékeny.
annyit még: az ilyen ékszerek gyógyulási ideje 4-6hét.
ha már elsőre karikát szeretnél a furatba azt is megcsinálják gond nélkül, semmivel sem gyógyul nehezebben tőle.
esetleg nézz meg youtube-on néhány ilyen videót, hogy mire számíthatsz holnap :)
Most már kezdek bátrabb lenni. :D
Amúgy tüskés végű patkót tetetem be. (:
Köszönök amúgy mindent :)
A tejet és a tejterméket a benne lévő baktériumok miatt szokás kerülni. Bármilyen szájsebnek árthat.
Én a kávét is elhagynám arra a pár napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!