Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen rúzst ajánlotok egy...

Milyen rúzst ajánlotok egy érzelmes, de mégis férfias fiúnak őszre?

Figyelt kérdés
19/F
2009. aug. 5. 21:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
73%

Te tuti,hogy b.uzi vagy!

Egy NORMÁLIS pasinak ilyen meg sem fordul a fejében!

És igaza volt az egyik válaszolónak:10 év múlva már az ilyen beteg pasik a szülést is át akarják venni a nőktől?Tiszta beteges!

Amúgy amikor ilyen beteges emberek kéréseit olvasom,akkor nekem is az szokott eszembe jutni,hogy mit akarnak még elvenni a nőktől?

Sok h.ülye "pasi"(?)akik nem tudnak mit kezdeni magukkal!

Gratulálok!

És igaz,hogy ez a 21.ik század,de azért legyen már mindenek határa!

Te meg "Kedves Kérdező"szerintem menj el egy b.uzibárba és keresd meg a magadhoz valókat!

Üdv!

2009. aug. 6. 11:38
 22/33 anonim ***** válasza:
59%
Mit kell annyit félrekommentálni,az ő dolga hogy mit szeret,és mit akar csinálni magával,ha neki tetszik,hát fesse magát,esküszöm annyi maradi ember van,akik azt élvezik ha mást blamálhatnak és megszólhatnak.az ő élete,ő kell élje,nem más,és nem mások szerint,kérdezett egy kérdést,mit kell már egyből lehurrogni...nektek nem mindegy hogy meleg vagy nem,semmi közötök.Szóval ha nem kamu kérdés,akkor szerintem is használj inkább valami ajakápolót,vannak enyhén szinezettek is,rúzsban meg esetleg egy natúr,szájszínű lenne szerintem a legmegfelelőbb.
2009. aug. 6. 12:19
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
2009. aug. 6. 14:37
 24/33 anonim ***** válasza:
78%
Hát ez a kérdés elkeserítő. Azért mindennek van egy hátara, még Szovjetúniónak is, pedig az nagy volt....
2009. aug. 6. 15:50
 25/33 anonim ***** válasza:
1%

hogy itt mennyi degenerált ember van.....

Nem értem mi a probléma azon, ha egy fiú törődik magával, a kinézetével. Miért ne használhatna rúzst, sokkal higiénikusabb, mintha kicserepesedett lenne a szája! Mindenesetre, én Labellót ajánlok, átlátszó vagy halvány színűt, és szerintem nagyon szexin néz ki , ha egy fiúnak nedves az ajka :)

2009. aug. 6. 16:37
 26/33 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó, állítsd le magad és válogasd már meg a szavaidat, mielőtt degeneráltnak nevezed az egészséges gondolkozású embereket, akik igenis az ellen ágálnak, hogy egy ffi sminkelje magát. attól, hogy neked a színezett száj jön be egy hapsinál, még nem az a normális. a ffiápoltsághoz a rendszeres tisztálkodás, hajmosás és körömápolás tartozik, a rúzs nem is egyszerűen túlzás, hanem abnormális. mielőtt jönnétek az agymosott dumáitokkal, hogy maradi vagyok, nem vagyok az. mindennek van egy határa, amit józan ember be is tart. elég nagy baj, hogy feminizálódik a ffitársadalom, nem kell még pluszban biztatni ffiakat arra, hogy fessék magukat. az, hogy a ffiak nőiesednek és kisajátítják a nők privilégiumait (pl smink, teljes testszőrzet eltávolítása, nőies öltözködés), számomra nem a modern kor dicsősége, hanem a férfiszerep/minta feje tetejére állása, ami beteges és abszurd és az a természetes, ha valakiben ez ellenérzéseket és viszolygást szül. ez itt már rég nem a maradiságról vagy a begyepesedettségről szól, hanem arról, hogy van ami normális, és van, ami nem. a ffiak rúzshasználata egyértelműen nem az. kérdező, ha arról van szó, hogy száraz a szád, akkor használj rá gyógyszertári színtelen balzsamot. de a színes rúzst verd ki a fejedből, legyél FÉRFI!
2009. aug. 6. 16:56
 27/33 anonim ***** válasza:
81%
utolsó válaszoló, én nem rúzsról, hanem Labellóról beszéltem, a kettő között óriási a különbség! a Labellónak majdnemhogy nincs színe, max az epresnek v a meggyesnek... és van a fekete színű Labello (mármint a tokja fekete, belül színtelen) amit kifejezetten férfiaknak találtak ki!
2009. aug. 6. 22:06
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
b*zi vagy fiam?
2010. febr. 15. 20:15
 29/33 anonim válasza:
szerintem csak b*zi vagy
2010. júl. 4. 18:31
 30/33 anonim válasza:
100%
szopásálló legyen?XD
2010. júl. 9. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!