Milyen rúzst ajánlotok egy érzelmes, de mégis férfias fiúnak őszre?
Köszi 5. és 6. válaszoló!! [=
Jah, és egyáltalán nem vagyok meleg, a környezetben élő nőknek kifejezetten tetszem.
Hova tartunk, de tényleg?? 10 év múlva már az lesz a trend, hogy a ffiak is szülhetnek? ébredjetek már fel, hogy hagyhatjátok, hogy a média ennyire kimossa az agyatokat, ti szerencsétlenek?
23 L
A metroszexualitás a legjobb dolog a világon! (nem)
És fenntartom, hogy attól függetlenül, hogy a huszonegyedik században vagyunk, még nem kell rúzst használnia egy fiúnak.
Egyébként pedig csatlakozom az előttem szólóhoz, a videón szereplő rúzs tényleg megfelelő lenne a kérdezőnek.
Legyél az Andrássy úton a felvonuláson, én a heterók közt fogok majd szembe menni, remélem, találkozunk!
puszcsye te kis cukcsye
Az hogy tetszel pár nőnek, nem jelenti hogy nem vagy meleg. Neked ffiak vagy nők tetszenek? Ez a lényeg..:)
Én is inkább labellót ajánlanék..:)
uhuhuhhh ez gázos
a végén még olyan párok lesznek h a csaj no smink a pasi meg rúzs,alapozó,minden szarral magán :D
joooooolesz. csakigytovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!