Azt vettem észre, mintha az egyik szemem kisebb lenne, mint a másik és az egyik szemem inkább mandulavágású és nem annyira látszik a szemhéjam, a másik meg ahhoz képest "duzzadt". Ezt hogyan sminkeljem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 15:37
2/6 A kérdező kommentje:
te meg egy paraszt vagy...bocs...
egyébként pedig nem feltűnő, senkinek sem tűnt fel, csak nemrég vettem észer, de lehet, h én túlzom el. de akkor sem egyforma a 2 szemem alakja sztem
2009. aug. 4. 23:01
3/6 anonim válasza:
Megnyugtatlak, hogy senkinek sem egyforma a 2 szeme, szóval egyáltalán nem vagy nyomi:D A test csak látszólag szimmetrikus, a páros testrészek soha nem egyformák. Mindenki ilyen, nyugi:D
Szerintem a szinekkel lehet variálni, a "kisebb" szemedre tegyél icipicit világosabb festéket, ettől nagyobbnak fog látszani.
4/6 A kérdező kommentje:
ok, köszi kedves utolsó, akkor megnyugodtam :)
2009. aug. 5. 10:15
5/6 anonim válasza:
nekem is ilyen... néha ugylátszik mintha belenne az egyik szemem dagadva...
csak megkell tanulni jól sminkelni:)
6/6 A kérdező kommentje:
jaja,nekem is ilyen néha...ezért ijedtem meg, mikor észrevettem
2009. szept. 16. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!