Fiúk-lányok egyaránt: nem érzitek kicsit csalásnak, ha egy lányon sminket láttok? Mi számít már sok sminknek?
Nem szeretném megosztani a válaszolókat, hogy "2 kiló smink, fúj" meg "csak a természetesség", stb.
A normál, igényes sminkre gondolok, azokra, akik (mint pld. én) egyenletes arcszínt szeretnének elérni, illetve feldobnak még egy kis szemceruzát, szempillaspirált.
Nem volt sosem különösebb bőrproblémám, de lettek kisebb foltok sajnos az arcomon, amiket szeretek színezett hidratálóval elrejteni. A szememet is szeretem hangúlyozni, mivel ezek tetszenek a legjobban az arcomon és szép hosszú pilláim is vannak. Továbbá csak a felső szempillasorhoz húzok egy vékony fekete vonalat és fekete spirállal egészítem ki.
Ez nektek így sok? Néha kicsit csalónak érzem magam, mikor lemosom. Nem vagyok ronda, végülis nem takargatásból teszem fel ezeket, hanem hogy kicsit jobban érezzem magam, hogy tudjam, a legjobbat hoztam ki az arcomból.
Kíváncsi vagyok, hogy pld. egy fiú hogy áll ehhez a témához. Lekerül a smink...kicsit megváltozik az ember...persze kevés smink lévén nem felismerhetetlenségig, csak mégis. Ez zavaró?
Persze személyesen lányokra is kíváncsi vagyok, ha van valamilyen gondolatotok ezzel kapcsolatban :)
Ezt én is észrevettem. Igazából azért kezdtem el kihúzni a szememet felül, mert 20 éves vagyok és maximum 16-nak tippelnek. Ehhez hozzájön az is, hogy elég picire nőttem és ez a kettő együtt néhány helyen hátrány azért. Viszont sminkben meg végre kinézek annyinak, amennyi vagyok :D
Köszönöm a válaszokat!
Én legtöbbször csak spirált használok, néha kihúzom a szemem. Ha nagyon durván pattanásos a bőröm (mielőtt megjön) akkor teszek alapozót, de egy 1-2 nap egy hónapban.
Nem érzem csalásnak, gond nélkül kimegyek utcára smink nélkül, meg szerintem hátrányt se okozott soha, akinek tetszettem sminkkel annak anélkül is, volt aki nem is látott rajtam festéket. Nem hiszem, hogy bárki, akinek fontos vagyok megijedne, mert esetleg rövidebbek a szempilláim vagy barnák és nem feketék.
Köszi nektek is :)
Azért tényleg nem egy komplett maszk ez a smink, csak néha eszembe jut, hogy mennyire számít ez megtévesztésnek... Én is inkább mensi előtt teszek fel valamit a bőrömre, mert akkor tényleg gázosabb. De kaptam jó sok hasznos választ, szóval nem fogok már ezen rágódni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!