Az Essence Cherry Blossom Girl szemhéjtusát mivel mossátok le? Én akármivel próbáltam, nem jön le, halványan ott marad.
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 21:43
1/9 anonim válasza:
bourjois vízálló szemfesték lemosóval
müllerben néha akciósan lehet kapni, tök jó szerintem
2/9 anonim válasza:
Babaolaj. Olcsó, hatékony és az illata is jó :D
3/9 anonim válasza:
Nekem ugyanez a bajom az Essence gél tusával. Bioderma sminklemosót használok, eddig leszedett mindent, de ez nem jön le, csak maszatolódik. Az tény, hogy tartós cucc, szeretem.
4/9 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm a válaszokat :)
2012. szept. 29. 07:28
5/9 anonim válasza:
Nivea vízálló sminklemosó. Imádom,leszedi rendesen :)
6/9 anonim válasza:
Utolsó: én is ugyanezt akartam írni, egyetértek! :)
7/9 anonim válasza:
Én is Niveát használok, bár nem tudom milyet pontosan, mert nem én vettem és nem figyeltem meg tüzetesebben. De az tényleg jól leszedi.
8/9 anonim válasza:
HA viszont olcsót akarsz a 32-esek terén van egy euros bolt. Ott van KALLOS kétfázisú 290-ért. felrázom és már el is tűnt minden.
9/9 anonim válasza:
Balea kétfázisú sminklemosó. Nekem mindent leszed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!