Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan válasszak alapozót/púde...

Hogyan válasszak alapozót/púdert? Kreol bőrrel milyen smink áll jól?

Figyelt kérdés
elég nagy barna szemem van, barnás bőröm, fekete szemöldököm és kissé vastag ajkaim. hogy sminkeljem magamat? teljesen kezdő vagyok:)

2012. szept. 28. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hasonló adottságaim vannak nekem is :) nekem mandulaszemeim vannak, és ezeket emelem ki. a feslő szempillasoromhoz tust vagy fekete szemceruzát használok. a vízvonalra sosem kenek semmit, mert az nem áll jól. szempillasprilál és mindig 'sand' vagy 'beige' árnyalatú alapozót. pirosítót nem használok, de egy narancsos jól mutat. lila, barna szemhéjfestékek mehetnek. azt hiszem ennyi. én a természetességet javaslom, azzal sosem lőhetsz mellé ;)
2012. szept. 28. 20:58
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi! ment a zöld kéz:)
2012. szept. 28. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Világos, hideg árnyalatú színeket keress, a kreol típusnak az áll a legjobban! (Bármilyen furcsán is hangzik.)
2012. szept. 28. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt hittem teljes sminkről van szó, most látom, hogy csak alapozó. Ebben csak annyit tudnék tanácsolni, hogy sárgás árnyalatúakat keress. (Vannak még a rózsás árnyalatúak, de értelemszerűen az nem áll jól kreol bőrhöz.)
2012. szept. 28. 21:29
 5/5 anonim válasza:
azt javasolnám, hogy rózsaszin árnyalatokat semmiképp ne használj sem púdernek sem pedig szemhélyfestéknek.
2012. okt. 3. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!