Barna szem/szőke haj/sápadt bőrre milyen sminkeket ajánlotok?
Hétköznapiról és alkalmiról egyaránt lehet szó. Nem szeretném túlzásba vinni, de sosem sminkeltem magam, talán ideje lenne belekóstolni :)
Nem sokára szükségem lesz báli sminkre is, de nem hiszem hogy megengedhetek sminkest, úgyhogy azt is küldhetnétek! köszi :)
Én ugyanígy vagyok, mint te. Hétköznapra valami barnás árnyalatot szoktam használni, kétfélét egyszerre. Barna szemhéjtus(zselés), szempillaspirál. Plusz nekem a szemöldökömet is ki kell igazítani rendesen, és ugye az is barna.
Alkalmi sminket sosem csinálok, mert nem járok olyan helyre, ahova kéne. De ha mennék is (nemsokára szalagavató úgyis), semmiképp nem mázolnám ki magam. Maradnék a hétköznapi sminknél.
Szóval, összegezve: barna, bézs nude árnyalatok, sötét színek (kék, zöld, bordó... leginkább a kék szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!