Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Célszerű ilyenkor csináltatnom...

Célszerű ilyenkor csináltatnom köldökpiercinget?

Figyelt kérdés
Augusztusban még. Nem tervezem,hogy strandra megyek,és nagyon tetszik a köldökpiercing,szeretnék már egyet én is:) Azért mostanra gondoltam,mert olvastam,hogy nyáron bár nem a legjobb, de én úgysem strandolnék,és ősszel pedig jönnek a felmérések tesiórán,és jobb lenne,ha addigra már viszonylag gyógyult lenne..ne irritáljam a hasizomfelméréssel például.. Így jó? Vagy ha nem,akkor mikor csináltassam?
2009. aug. 3. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
nyáron hamarébb begyullad,hiába nem mész strandra :S
2009. aug. 3. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:

hát ha nem mész strandra, akkor szerintem jó lesz nyáron :)

bár lehet tényleg begyullad a melegtől, de ha nincs nyár és nincs meleg akkor is szóval mindegy :)

pár felüléstől meg nem lesz baja, ráadásul ha most csináltatod addigra valamennyire be is gyógyul.

2009. aug. 3. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben az őszi felmérések utánra halasztanám. annyi időt még kibírsz, és így jobban/szebben is gyógyul.
2009. aug. 3. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
hú... erre nem is gondoltam!!...a felmérések :SSS én meg őszre terveztem...
2009. aug. 13. 19:50
 5/5 anonim válasza:

Én a hónap végén leszek 18 és a barátomtól a belövetést kapom :o) Az ékszer már megvan és már alig várom.

Szerintem Te akkor csináltasd, amikor Neked a legjobb. Mivel még van majdnem 3 hét a suliig, azért most is lehetne.

Amúgy tavasszal is vannak felmérések és mi akkor kezdünk kinn futni, de egyik évfolyamtársam akkor csináltatta, rendesen kezelte és nem volt vele gondja. Szóval akkor lövesd be, amikor úgy érzed Neked a legjobb és tudod kezelni.

2009. aug. 13. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!