Nagyon világos bőrre milyen alapozót ajánlotok?
MAC studio fix
Catrice infinite matt
Ági8405:
Gondolod, hogy feltettem volna a kérdést, ha így lenne? Ha nem tudsz válaszolni, ne válaszolj, de a legtöbb márkának NINCS igazán világos alapozója. Vörös hajú, nagyon fehér bőrű vagyok a legtöbb alapozó pedig sárga vagy barnás bőrre van, nem fehérre.
Avon - Bőrnyugtató hatású alapozó, Ivory árnyalat.
Én fényérzékeny vagyok, egész életemben nem barnultam semennyit, és eddig ez a legvilágosabb alapozó, amit találtam. :)
Mielőtt megvettem, kaptam a két legvilágosabb árnyalatból (Ivory és Nude) mintát, és habár már a tasak felbontásakor előre lemondtam róluk, mert sötétnek tűntek, kipróbáltam és kiderült, hogy mindkettő jó árnyalat és szépen egybeolvadt a bőrszínemmel. :) Ráadásul nem is drága, 1100-1400 között zsokott lenni, amíg kétszer ennyiért sikerült egy olyan állítólag világos alapozót vennem (Ráadásul nemzetközileg ismert márkából), amivel úgy néztem ki, mint akit csokiba mártottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!