Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon világos zöldesszürke...

Nagyon világos zöldesszürke szemhez milyen színű szemhéjárnyalót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Logikusan gondolkozván eddig úgy hittem, hogy zöld a legjobb, hiszen a zöld árnyalatot szeretném kiemelni.

Azonban tegnap láttam egy magazinban, hogy szinte ugyanolyan színű szemhez, mint az enyém, halványkék árnyalót írtak.

Szerintetek?

2009. júl. 5. 00:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én úgy tudom, hogy a sötét szemet világossal, a világosat pedig sötéttel lehet a legjobban kiemelni. Tehát szerintem célszerű valami sötét árnyalatot választanod, amiből kivilágíthat a szemed. (Pl barnás, szürkés, feketés szemhéjfesték) A szemzugodba világosabb színt tegyél és kifelé haladva sötétítsd! Aztán ha belenézel a tükörbe, úgyis észreveszed, hogy kiemelte-e a smink a tekinteted!

2009. júl. 5. 00:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem szép lehet a barack-, pezsgő- illetve lazacszín.
2009. júl. 5. 04:45
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen a szemem és a lila jó hozzá.
2009. júl. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!