Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel kell tisztitani a...

Mivel kell tisztitani a szemhéjpúderhez használatos appilátort?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
alaposan kirázod, kifújogatod:D és minden sínhez másikat használssz:)
2009. aug. 1. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szappanos vízzel időnként kimosom.
2009. aug. 2. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Én folyékony szappannal vagy szappannal szoktam kimosni. Jól beszappanozom majd óvatosan megnyomkodom így kijön belőle a festék. Majd átöblítem vízzel aztán papírtörlőbe vagy zsebkendőbe megnyomkodom majd lerakom száradni.

Szerintem ez így rendben van de használhatsz tusfürdőt vagy sampont is.

Ha sminkes vagy akkor szerintem gyógyszertárban kapható alkohollal kell átöblíteni, de nem áztatni benne csak átöblíteni majd megtörölni és szárítani.

De ha csak simán otthoni használat akkor elég amiket fent írtam. Esetleg egy antibakteriális (pl. safeguard) szappannal csinálod. Én azzal szoktam mert amúgy is azzal mosok kezet is. Nekem tökéletesen bevált. Púderpamacsot is így tisztítom.

2009. aug. 3. 01:59
 4/5 anonim ***** válasza:
hali! kozmetikusnak tanulok, imádok sminkelni, én benzint használok, nagyon jól kiveszi. gyógyszertárban lehet kapni. kicsit belemártogatod aztán letörlöd. a rendes ecseteket is nagyon jól ki tudod így tisztítani.
2009. aug. 3. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!
2009. aug. 6. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!