Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen árba van a szemhéjecset...

Milyen árba van a szemhéjecset, illetve az arcpirosítóhoz használatos ecset?

Figyelt kérdés

illetve lenne még 1.2 kérdésem.

melyik márkájú szempillaspirál a legjobb,fehér a bőröm ehhez milyen rúzst esetleg szájfényt ajánlanál???

ha tudsz képet linkelni megköszönöm

2011. márc. 3. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha sminkes ecsetből jót akarsz venni, akkor darabonként kb. 1000 fttal számolj. Ennyiért már szőr ecsetet lehet venni ami egy életen át kitart, és sokkal jobban működik mint a műanyag.

Ha világos a bőröd, azt ki tudod emelni vérpiros rúzssal, de jól fognak állni a lilák, bordók is. Ha nem akarsz hófehérke lenni, akkor is bátran kísérletezz vadabb színekkel. Szerencsés helyzetben vagy, mert szinte minden rúzs jól tud kinézni a tejfehér bőr mellett...

Szempilla spirál ügyben meg nem tudok tanácsot adni. Én az enyémet egy százforintos boltban vettem. Ez jobb mint a Dmes márkás cuccok.

2011. márc. 3. 23:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. márc. 4. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Az essence ecsetekről szinte mindenhol jókat olvastam, azt írták, hogy meglepően jó minőségűek és nagyon olcsók. Ezért vettem egy essence púderecsetet, ez az egyetlen ecsetem, nincs összehasonlítási alapom, de eddig semmi gond nincs vele. Azt hiszem 400 forint volt.

A kremmania.hu-t ajánlom még, ott olvashatsz véleményeket a szempillaspirálokról. [link]

2012. márc. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!