Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink illene hozzám?...

Milyen smink illene hozzám? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nagy, barna szemeim vannak, és sötétbarna szemöldököm. Szerintem a szemcerka nem áll jól. Nem szeretné nagyon erőset. ;)

2012. szept. 22. 17:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 15 éves vagyok. :D
2012. szept. 22. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne is akarj erős sminket, fölösleges még 15 évesen. Sokkal szebb a visszafogott, nude smink. :)

A hajad milyen színű?

Én a barna szemeimet legjobban szemhéjpúderrel szeretem kiemelni. Először világos bézsszínű szemhéjpúdert viszek fel az egész szemhéjra, a belső szemzugtól egészen kifelé és a szemöldökig felfelé. Éretelmszerűen a szemöldök alatti részre csak egy keveset, hogy legyen egy kis alap ott is. Ez minden sminkemnél alap.

Utána választok egy a ruhámmal harmonizáló szemhéjpúdert, általában a barna különböző árnyalatait vagy barackos, zöldes, esetleg kék árnyalatot választok. A szemhéj külső részére viszem fel a kiválasztott szemhéjpúdert és elsatírozom befelé. Szépen összedolgozom a bézs szemhéjpúderrel, majd a mélyítő vonalba teszek még egy picit a sötétebb színből. Egy lapos ecset segítségével ugyanazt a két színt használva az alsó pillák tövénél is készítek egy kicsi satírt. A belső szemzugba, illetve kb. a szemem közepéig a bézs színt viszem fel, onnan kifelé pedig a másikat, majd szépen összedolgozom. Végül szempillaspirállal megkoronázom a sminket.

Ezenkívül korrektort használok a bőrhibákra és ajakápolót vagy szájfényt a számra.

Lehet, hogy leírva egy kicsit bonyolultnak tűnik, de valójában nem az. Egy kis gyakorlás, és pikk-pakk el lehet készíteni. Nekem már nagyon rutinszerűen megy ez a smink, 5 perc és kész is vagyok.

Nagyon szeretem, mert nagyon jól megállja a helyét a mindennapokban, legyen szó suliról, barátokkal való találkozásról, rokonlátogatásról, vásárlásról, ráadásul egyszerűen, gyorsan elkészíthető smink. :)

17/L

2012. szept. 22. 18:17
 3/5 anonim válasza:
Az előző válaszolótól kérdezném, hogy melyik a ,,mélyítő vonal".
2012. szept. 22. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
A mélyítővonal a szemhéj mozgó része fölött van. Általában oda szokott beülni a szemhéjpúder egy csíkba, ha nincs lealapozva a szemhéj.
2012. szept. 22. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Sötétbarna hajam van.
2012. okt. 14. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!