Zöldesbarna szemű lányhoz milyen smink illene?
Hát nem vagyok ilyen nagy sminket, de nekem elég kis smink is, hogy látható legyen, nem áll jól ha durván ki van festve.
Tehát: van egy fekete szemceruzám, ami halványan fog, és nem az a nagyon puha kenődős, megcsinálom fele a felső szemhéjamon a szempilláim között, és egy kicsit fentebb is megyek, csak hogy az látszódjon, hogy ki emeli, és ne az, hogy smink legyen rajtam. Majd fogok egy barna szemceruzás, a szemhélyamon szorosan a feketéhez egy csíkot húzok. majd a szemem sarkától befele egy iylen barna szemhélypúderrel bekenem. És ugye a sarkában élesebb lesz és egyre inkább elhalványul. Majd legutolsó fázisban szempillaspirálozni szoktam. Alulra nem szoktam tenni szemmit.
Ez iylen szolid smink.
iylen amikor ráteszem a port, de ugye más színű, tehát átmenetes.
körübelül nekem is így szokott kinézni. csak ezeket mind vékonyabban csinálom, főleg a fekete szemceruzát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!