Ha ősszel csináltatok köldökpiercinget, tesizhetek?
Figyelt kérdés
Most nyáron nem szeretnék,mert nagyon meleg van,strand stb.. ősszel viszont már kéne:) Hány napig nem tudok majd tesizni?2009. aug. 1. 16:14
1/8 anonim válasza:
Én már aznap edzettem vele (versenyszerűen kézilabdázok)és a padon húzgáltam magam. 3 napos volt mikor teljes erővel hasba dobtak és azt is túléltem...úgyhogy az iskolai tesiórába nem fogsz szerintem belehalni...és szerintem a tesitanárod se díjazná, ha ilyen miatt lógnál :D (egyébként a válaszomba semmi rossz szándék nem volt nehogy félreértsd, csak ezt sem kell túldramatizálni)
2/8 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm:D Nem akarom túldramatizálni,szerintem hamar begyógyul majd nekem,csak inkább megkérdeztem, aki akar még írhat:)
2009. aug. 1. 16:53
3/8 anonim válasza:
nekem csak annyit mondtak, h hason nem tornazzak 2 hetig! :)
4/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit mond a piercer, a tesitanárod dönti el, és ha úgy tartja jónak, akkor le se sz*rja.
5/8 A kérdező kommentje:
Osztályfőnöknőm is egyben, és nagyon engedékeny,ezzel nem lenne gond..:) Csak a piercing védelmének érdekében kérdezem,mert év elején felmérések vannak...
2009. aug. 1. 22:22
6/8 anonim válasza:
Egyik barátnőm nyár legvégén csinálta ősz elején pedig tesiztünk, és ahogy futott, nekiment egy osztálytársunknak, és szerencsétlen módon meghúzta, a barátnőm [Lilla] visított, és ordított Gábornak h álljon le, Gábor megállt, Lilla meg kigobozta a piercinget. Aztán jött a tesitanár, hogy mégis mi van itt, Lilla, miért nem vigyázol, stb Lilla meg kirohant óráról és az öltözőben is maradt. Azt mondta nagyon fájt olyan érzés volt mintha valami ki akarta volna tépni a piercinget :S
7/8 anonim válasza:
hát igen :D én nem tesiztem egy két napot..mert amikor berakattam akkor másnap alig tudtam felhúzni a cipőmet :D
8/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, mégsem csináltatok piercinget:D Nem emiatt,szimplán csak inkább megvagyok nélküle.:)
2010. jan. 16. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!