Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mik az előnyei és a hátrányai...

Mik az előnyei és a hátrányai az ajak piercingnek? Mennyibe kerül? Hogyan vehetném rá a szüleimet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a jobb alsó sarokban van. Előnye igazából semmi :D Szép és tetszik és kész :) Hátránya talán annyi, hogy mivel én elég sokat játszok vele, egy idő után nagyobb lett a lyuk és majd ha egyszer (soká :P) kiveszem, mert meguntam vagy nemtetszik majd, akkor tovább tart majd összeforrnia. Meg még annyi baj volt vele, hogy mikor megcsináltattam, akkor kezdetben ahogy rágtam, sokszor beakadt és néha elég rendesen sikerült visszahúznom a fogaimmal... :S Ez rossz emlék =/ Meg elég sok golyót elhagytam ;( De mostmár nem :) Vigyázok rájuk ^-^ Meg én kb. 5 hónap után a fém szárról váltottam a műanyagra, mert azzal kevésbé ártok a fogaimnak. Most nincs vele semmi bajom, van néhány kezdeti nehézség, de hamar meg lehet szokni. Az én szüleim külön élnek, úgyhogy nekem szerencsére csak anyut kellett meggyőznöm, aki hallani sem akart róla :S Végül úgy engedte meg, hogy unokahúgom csináltatott az orrába és akkor így nekem is lehetett :) Apu meg mikor egyszer jött értem, akkor vette észre kb. 15 perc után... =/ Ha esetleg tudok még valamiben segíteni, van még kérdésed, akkor várom :) Sok sikert ;)
2009. aug. 1. 13:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!:)

Amugy nekem már van orr pc-m és azt anyám simán megengedte, de mikor felvetettem neki ezt az ötletet nem nagyon akart róla hallani..szal nemtom hogy tudnám meggyőzni.:S

2009. aug. 1. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb hátrányai a fém szárúnak (mivel nekem ez volt, a szilikonost nem ismerem):

-visszahúzódhat az ínyed, ami egy bizonyos életkor felett már nem fog visszanőni (ezzel járó kellemetlenségek később)

-könnyen begennyesedhet

-ha véletlen megütöd (a csóknál is vigyázni kell) akkor marhára tud fájni a fogaknak, ínynek, ez is segít az íny visszahúzódásban

-ha kicsi a talpa, "beszippanthatja" a szád, amit csak szájsebész tud kiszabadítani, ezért kell mindig tologatni amíg nem gyógyult be a seb, vagy miután felszakadt

-a kúp sok mindenbe beleakad és ha túl hirtelen mozdulsz, megint csak fáj, a kocka, gömb ennél kellemesebb valamennyire

-egyszer, majd ha kiveszed kis lyuk lesz a helyén.

Előnyei:

-nagyon jól tud kinézni, egy megfelelően választott piercinggel könnyebben lehet ismerkedni:)

Ennek ellenére én túl sok hátrányát tapasztaltam, és még az ínyem sem nőtt vissza rendesen, pedig már lassan 1.5 éve kivettem.

Hogy hogy vehetnéd rá a szüleidet, azt sajnos nem tudom, nekem édesanyám mindig is engedékeny volt, ezért fogalmam sincs hogy kell ilyesmit csinálni :D

Bár amiket ide leírtam, lehet elmegy a kedved az ajakpiercingtől.

2009. aug. 1. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak 1tanács, hogyan tudod meggyőzni:Nekem úgy sikerült h ígértem vmit cserébe(azt h kitünő leszek évvégén,ami mondjuk nem jött össze, de megengedték).Szóval annyit tudok tanácsolni, h cserébe ígérj vmit.
2009. aug. 3. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Felvetettem anyámnak az ötletet..de hallani sem akar róla, azt mondta nem tudom meggyőzni.:S:(

2009. aug. 4. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:

akkor csináltasd meg annak ellenére ,hogy nem engedi.Nekem sem engedte anyám a fekete hajat...már 1 éve könyörögtem,de nem.Nyár elején 4.óráról hazajöttem és b.nőm befestette:D

2 percig mérges volt utána meg:amúgy jól áll:D:D

Pedig az én anyám is nagyon szigorú,de belátta,hogy most úgy sem tud már mit csinálni:D

2009. szept. 19. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!