Mik az előnyei és a hátrányai az ajak piercingnek? Mennyibe kerül? Hogyan vehetném rá a szüleimet?
Köszi a választ!:)
Amugy nekem már van orr pc-m és azt anyám simán megengedte, de mikor felvetettem neki ezt az ötletet nem nagyon akart róla hallani..szal nemtom hogy tudnám meggyőzni.:S
A legnagyobb hátrányai a fém szárúnak (mivel nekem ez volt, a szilikonost nem ismerem):
-visszahúzódhat az ínyed, ami egy bizonyos életkor felett már nem fog visszanőni (ezzel járó kellemetlenségek később)
-könnyen begennyesedhet
-ha véletlen megütöd (a csóknál is vigyázni kell) akkor marhára tud fájni a fogaknak, ínynek, ez is segít az íny visszahúzódásban
-ha kicsi a talpa, "beszippanthatja" a szád, amit csak szájsebész tud kiszabadítani, ezért kell mindig tologatni amíg nem gyógyult be a seb, vagy miután felszakadt
-a kúp sok mindenbe beleakad és ha túl hirtelen mozdulsz, megint csak fáj, a kocka, gömb ennél kellemesebb valamennyire
-egyszer, majd ha kiveszed kis lyuk lesz a helyén.
Előnyei:
-nagyon jól tud kinézni, egy megfelelően választott piercinggel könnyebben lehet ismerkedni:)
Ennek ellenére én túl sok hátrányát tapasztaltam, és még az ínyem sem nőtt vissza rendesen, pedig már lassan 1.5 éve kivettem.
Hogy hogy vehetnéd rá a szüleidet, azt sajnos nem tudom, nekem édesanyám mindig is engedékeny volt, ezért fogalmam sincs hogy kell ilyesmit csinálni :D
Bár amiket ide leírtam, lehet elmegy a kedved az ajakpiercingtől.
Köszönöm a válaszokat!
Felvetettem anyámnak az ötletet..de hallani sem akar róla, azt mondta nem tudom meggyőzni.:S:(
akkor csináltasd meg annak ellenére ,hogy nem engedi.Nekem sem engedte anyám a fekete hajat...már 1 éve könyörögtem,de nem.Nyár elején 4.óráról hazajöttem és b.nőm befestette:D
2 percig mérges volt utána meg:amúgy jól áll:D:D
Pedig az én anyám is nagyon szigorú,de belátta,hogy most úgy sem tud már mit csinálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!