Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ciki a mágneses fülbevaló?

Ciki a mágneses fülbevaló?

Figyelt kérdés
Van 1 tök szép mágneses fülcsim.. hordom is, csak nem tudom, hogy ciki-e..Anyámék nem hadják, hogy kijukasszam a fülem:( (17F)
2009. júl. 31. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szentem nem ciki. főleg hogy nemlátni rajt mágneses e :) max. ha leesik (ami nemszokott előforduni csak ha belekapsz valahogy)
2009. júl. 31. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

17/F vagy és anyukádék nem engedik?

Amúgy a mágnes fülbevaló nem ciki, miért lenne az?

Az sokkal-sokkal cikibb, ha valaki azt írja a hagyják helyett hogy hadják. Meg a lyuk ly. :)

2009. júl. 31. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Hát 17 évesen ezt szépen leírtad...amúgy 17 évesen szerintem már nem nagyon kell egy kis lyuk miatt is engedély...hát nálunk 1 éves lányok engedéj nélkül rakatnak mindenfélét a köldökükbe meg nem tudom...
2009. júl. 31. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

nézem a kérdést, mondom magamnak, dehogy ciki, a fülcsi szó cikibb. Aztán megláttam, hogy fiú írta...

NO COMMENT.

De nem sírj, ha lebuz iznak az utcán.

2009. júl. 31. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
lol
2009. aug. 3. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem nem ciki, hanem szánalmas.
2009. nov. 17. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Előttem lévőknek! Hagyjátok szegény párát. Nem elég, hogy 17 évesen még nem mer az anyjáékkal szembeszállni,ami igazán szánalmas, akkor még cikizitek a helyesírásával is!! Ejnye, ejnye.

Te vagy a mintapéldája, a döntésképtelen felnőtteknek, ami nagyon gázzz.......

2009. nov. 28. 02:32
 8/9 anonim válasza:

hagyjátok már lógva!

ilyen és kész am egyáltalán nem ciki én holnap meek mágneses fülbevalót venni:D ja és 17/F :D

2010. júl. 20. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem sokkal jobb a mágneses fülbevaló, sokkal olcsóbb, mert a lyukasztást nem kell fizetni (kb. 2500 ft) és elvileg még egészséges is. amúgy nem értem mi a gáz azon, ha nem engedik hogy kilyukasztassa a fülét.. nekem sem engedik, énis azért szeretnék ilyet, meg amúgy sem jó, hogy mire 40 éves leszek és véletlenül nem gyógyul vissza a luk akkor örökké látni fogják, hogy voltam olyan hülye hogy kilyukasztottam..

16/F

2011. jún. 8. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!