Ciki a mágneses fülbevaló?

17/F vagy és anyukádék nem engedik?
Amúgy a mágnes fülbevaló nem ciki, miért lenne az?
Az sokkal-sokkal cikibb, ha valaki azt írja a hagyják helyett hogy hadják. Meg a lyuk ly. :)

nézem a kérdést, mondom magamnak, dehogy ciki, a fülcsi szó cikibb. Aztán megláttam, hogy fiú írta...
NO COMMENT.
De nem sírj, ha lebuz iznak az utcán.

Előttem lévőknek! Hagyjátok szegény párát. Nem elég, hogy 17 évesen még nem mer az anyjáékkal szembeszállni,ami igazán szánalmas, akkor még cikizitek a helyesírásával is!! Ejnye, ejnye.
Te vagy a mintapéldája, a döntésképtelen felnőtteknek, ami nagyon gázzz.......
hagyjátok már lógva!
ilyen és kész am egyáltalán nem ciki én holnap meek mágneses fülbevalót venni:D ja és 17/F :D

szerintem sokkal jobb a mágneses fülbevaló, sokkal olcsóbb, mert a lyukasztást nem kell fizetni (kb. 2500 ft) és elvileg még egészséges is. amúgy nem értem mi a gáz azon, ha nem engedik hogy kilyukasztassa a fülét.. nekem sem engedik, énis azért szeretnék ilyet, meg amúgy sem jó, hogy mire 40 éves leszek és véletlenül nem gyógyul vissza a luk akkor örökké látni fogják, hogy voltam olyan hülye hogy kilyukasztottam..
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!