Mágneses fülbevaló milyen? Tapasztalatok?
Ha mondjuk belerakok több mágneses ékszert a fülembe,nem zavarja meg ott az energiaáramlást? :D
Annyira nem vagyok otthon ebben,de hallottam h a fülben vannak ilyen akkupunkturás pontok, szóval azokkal nem csinál valamit a fülbevaló?
Aki hisz benne, annak csinál - deficitet. Aki nem hisz benne, annak meg több pénze marad másra :DDD
A mágnesben szeretnek hinni az emberek. Ez oda eredeztethető vissza, amikor először szembesült az ember azzal, hogy "jé hát ez mozgatja a másikat távolrúúl". Elhiheted, hogy egy akkora mágnes, amit a füledbe tehetsz, és nem facsarja ki belőle a vért is (mint egy erősebb neodymium tenné például), az édeskevés bármilyen hatáshoz. Az állandó mágnesek amúgy is statikus teret generálnak, ami semmire nincs hatással a szervezetben. De ha lenne is, akkor is gyenge ez ahhoz. Jobban jársz, ha azt a pénzt, amit erre kiadnál, inkább egészséges étkezésre fordítod!
nem is az egészség miatt hordanám,hanem csak mert tetszik. :)
Csak arra voltam kiváncsi,nem hat e károsan a szervezetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!