Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tetszik ez a tetoválás?

Hogy tetszik ez a tetoválás?

Figyelt kérdés

[link]

a bokámra szeretném (ezt vagy hasolót még nem tudom) egészen a lábfejemtől kb. 20-25cm-eset. Vélemény?

21/N

2009. júl. 31. 11:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem tetszik közel állnak hozzám a nonfiguratív minták, de az a lényeg hogy neked tetszen főleg! hajrá!
2009. júl. 31. 11:38
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem szép, de a bokádon nem így fog mutatni, keress olyan nonfiguratívot, ami bokára van tetoválva, hogy biztosan jól mutasson. De amúgy jó az elképzelés!
2009. júl. 31. 11:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem tetszik. nem értem miért jó a nonfig. tetkó. lehet, hogy egy minta most tetszik, de az is lehet, hgy később nem fog. ez egy életre szól. nekem csak olyan tetoválásaim vannak, amik kötődnek hozzám. amik nem csak minták. de te tudod.

nekem ez a minta férfias.

2009. júl. 31. 11:40
 4/16 A kérdező kommentje:

egyelőre még csak neten keresgéltem úgyhogy ez még egyáltalán nem biztos gondolom még aki fog tetoválni biztosan ad majd ötleteket. Először virágosat vagy lepkéset akartam, de mindenkinek olyan van, imádom a kutyákat viszont azt nem szeretnék, skorpió a csillagjegyem, azt sem szeretnék, már nagyon sokat gondolkoztam, hogy valami hozzám közeláló legyen de nem tetszenek a 'figurás' tetoválások. Valami szépet nőieset szeretnék. Egyébként a képen is nő az illető szóval azzal, hogy férfias vitatkoznék. Igen bokán biztosan másképp nézne ki ezért vagyok bizonytalan.

Köszönöm a válaszokat

2009. júl. 31. 11:56
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem tetszenek a nonfiguratívak. szerintem ha már tetkó akkor válassz valami olyat ami jelentéssel bír számodra. :) nekem pl egy szárnyas szív van a hátamon, nekem ez a szeretet szabadságát jelenti :) ha gondolod jó tetoválót is tudok ajánlani.
2009. júl. 31. 13:08
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi az ajánlatot, de a párom haverja fog tetoválni:)
2009. júl. 31. 13:19
 7/16 A kérdező kommentje:

és még ez is nagyon tetszik:

[link]

2009. júl. 31. 14:09
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

nem jó, mindenkinek ilyene van. Ha nem jön be a figurás tetoválás, akkor inkább olyasmit csináltass, mibe van vmi extra...

ajánlom PG testfestő oldalát, itt is dolgozik nonfival, de virágmintát is szokott belerakni.

www.pg-art.hu --> testfestés

2009. júl. 31. 15:24
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
a 14:09-es is jo, de en 1 kicsit kissebbet csinaltatnak
2009. júl. 31. 22:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát az 1. link nekem tetszik. Kivételes eset, pedig nem szeretem a nonfiguratív tattookat... :( Unalmasak. :/
2009. aug. 1. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!