Hogy tetszik ez a tetoválás?
a bokámra szeretném (ezt vagy hasolót még nem tudom) egészen a lábfejemtől kb. 20-25cm-eset. Vélemény?
21/N

nekem nem tetszik. nem értem miért jó a nonfig. tetkó. lehet, hogy egy minta most tetszik, de az is lehet, hgy később nem fog. ez egy életre szól. nekem csak olyan tetoválásaim vannak, amik kötődnek hozzám. amik nem csak minták. de te tudod.
nekem ez a minta férfias.
egyelőre még csak neten keresgéltem úgyhogy ez még egyáltalán nem biztos gondolom még aki fog tetoválni biztosan ad majd ötleteket. Először virágosat vagy lepkéset akartam, de mindenkinek olyan van, imádom a kutyákat viszont azt nem szeretnék, skorpió a csillagjegyem, azt sem szeretnék, már nagyon sokat gondolkoztam, hogy valami hozzám közeláló legyen de nem tetszenek a 'figurás' tetoválások. Valami szépet nőieset szeretnék. Egyébként a képen is nő az illető szóval azzal, hogy férfias vitatkoznék. Igen bokán biztosan másképp nézne ki ezért vagyok bizonytalan.
Köszönöm a válaszokat

nem jó, mindenkinek ilyene van. Ha nem jön be a figurás tetoválás, akkor inkább olyasmit csináltass, mibe van vmi extra...
ajánlom PG testfestő oldalát, itt is dolgozik nonfival, de virágmintát is szokott belerakni.
www.pg-art.hu --> testfestés

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!