Hol fáj kevésbé a tetoválás? (bővebben. )
Sziasztok!
Szeretnék tetoválást csináltatni, de nem tudom, hova tetessem. Kíváncsi lennék, hol fáj kevésbé, és melyek azok a területek ahol nagyon érzékeny a bőr. Ha van kedvetek osszátok meg velem a tapasztalataitokat! A témával kapcsolatban, minden érdekel: Kinek, hol, mennyi, mekkora, mennyiért, és mennyire fájt???
nemet és kort is írjatok lécci)
Köszi a válaszokat előre is!

Szia!
Én azokat nem nagyon kdvelem, akik tetoválást szeretnének. Nekem három tetoválásom van, és egyiksem azért született, mertr tetoválást akartam. Mivel ez egy életre szól, akkor csináltass, ha már tudod miért, és ha az a valami amit csináltatsz, kötődik hozzád. mert lehet, hogy egy minta most tetszik, de az is lehet, hogy később már nem fog. Nade most már abba hagyom ezt a kemény dumát:-)
18.szülinapomra kaptam az első tetoválásomat, egy sárkányt a derekamra, mert sárkány a kínai horoszkópom. majd 20évesen a csuklómra tetováltattam egy pillangót(ami az örök élet, de az önpusztítás szimbóluma is), a pillangóban pedig a férjem keresztnevének a kezdőbetűje látható.
A tarkóm alatt, a hátamon egy latin mondás:dum spiro spero(amíg élek remélek),
a lapockámon egy főnix, ami a nehéz időkben erőt ad, ha ránézek.
a két legjobb barátnőmmel pedig csináltattunk egy közös tetkót, a végtelent tetováltattuk (én az alkaromra).
hát, ennyi.
én azt tapasztalom, hogy nekem azok a helyek nem fájnak, ahol csont van.a derekam például egyáltalán nem fájt, sőt még jó érzés is volt. a csuklóm, ahol nincs csont, ott azt hittem megőrülök, úgy fájt. de szerintem ez eyén függő.
Kedves 11:32 a te hozzászólásod nagyon lényegre törő, de nem értem a bunkózásod okát. A második hozzászólást köszönöm, viszont nem értem miből szűrted le hogy én tetoválást csak divatból csináltatnék.
Az ikertestvéremmel skorpió csillagjegyűek vagyunk, és találtam egy képet, amit aztán át is rajzoltam úgy, hogy az ő monogramja legyen benne. Ezt a 19. születésnapomra szeretném megcsináltatni. (nyilván ő meg az én monogramommal) Szóval igen is fontos, és jelentőségteljes tetoválás lenne. Csak a helyét nem tudom még. Meg hogy mekkorában néz ki jól.

farkadra? akkor te tudod h ott van meg akinek éppen kell mégis nagyrészt láthatatlan :)
na? tetszik az ötlet?

Csupa értelmes hozzászólás. A bunkóságotok remélem már fáj! Nem értem miért nem lehet normális választ adni.
"Ha van kedvetek osszátok meg velem a tapasztalataitokat!" -> nem tudom látjátok-e ezt? Ha csak a bunkózás megy akkor, ne írjatok!
Visszatérve a kérdéshez: nekem nincsen tetoválásom, de azt tudom, hogy egyes területeken kifejezetten fáj. Azt olvastam, hogy a boka vagy a térdkalács kifejezetten fájdalmas. Azért is, mert minél vékonyabb a bőrfelület, vagyis közel van a csont annál kellemetlenebb.
De tessék, itt van egy cikk:
Igen, a tetováláskészítés fáj. Mindig, mindenkinek. Az, hogy mikor kinek és mennyire, sok mindentől függ. Elsősorban persze a saját fájdalomküszöbödtől, de egy csomó más tényezőtől is. Például attól, mennyire vagy fáradt, vagy kialvatlan, amikor tetoválást készíttetni mész. A rutinos tetkókészíttetők azt mondják, a legjobb, ha kipihened magad és jóllaksz, mielőtt elindulsz, így kevésbé fog fájni, és elkerülhető az is, hogy (extrém esetben) netalántán rosszul legyél, miközben épp díszítenek. Sokan állítják, hogy némi alkohol bevitele kellő fájdalomcsillapító lehet, vagy legalábbis ellazult állapotot eredményez, a szakember viszont arra figyelmeztet: teljesen részegen ne menjünk tetováltatni.
Remélem segítettem :D
Puszi

Szia!
Nekem van egy a csípőmön, az egész elviselhető volt, csak ahol a csonthoz közel került, ott volt kellemetlen. A tarkóm alatt is van egy, ott is inkább azok a részek fájtak, ahol a csontnál varrtak. Tehát minél közelebb van a csonthoz, annál fájdalmasabb. A csuklóról nincs tapasztalatom, de én is azt hallottam, hogy ott elég kellemetlen, gondolom azért, mert vékony a bőr.
Lapockához mit szólnál?

A csuklómon, a bokámon és a kulcscsontom felett is van egy-egy, az utóbbi fájt legkevésbé. 24/L
A barátomnak mindkét lábszárán és a kezein végig van varrás, szerinte a vállon lehetett legkevésbé érezni.
(nekem a három közül egyedül a bokámnál vérzett, és az fájt a legjobban)

mármint kulcscsontom alatt :)
( a vállam melletti kis beesős területen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!