Majd öt év múlva, még nagyon fiatal vagy. De akkor se kenj majd magadra mindent, elég a szempillaspirál, szemceruza, szájfény.
2009. júl. 31. 10:09
2/24 anonim válasza:
Majd ha a magyartanárod ötöst ad helyesírásra...
2009. júl. 31. 10:09
3/24 anonim válasza:
Ennyi idősen esetleg labellot használj, a többire ráérsz még.
2009. júl. 31. 10:21
4/24 anonim válasza:
Ez mióta van korhoz kötve egyáltalán? Pfff... Legyen már benned önállóság és vélemény!
Akkor kezdj el sminekelni, amikor kedvet érzel hozzá, nem azért mert az egyik bnőd csili-vili miniribanc.
Amúgy én 21 éves vagyok és jó ha havonta egyszer sminkelek, mégsem érzem kevesebbnek magam, pedig nem vagyok egy szépség királynő, de tudom, h nem a smik fog azzá tenni!
Inkább a bőröd tisztaságára adj, bőrradír stb...
2009. júl. 31. 10:34
5/24 anonim válasza:
Kérdezd meg anyukádat és azt is kérdezd meg tőle, hogy mit jelent a pedofilia.
2009. júl. 31. 10:41
6/24 anonim válasza:
akkor "kezgyélel" sminkelni amikor akarsz, bár inkább várnék vele jópár évet még.
2009. júl. 31. 10:48
7/24 anonim válasza:
soha, a szépség belülről fakad, bár ezt egy 9évesnek hiába is magyaráznám....
2009. júl. 31. 11:35
8/24 anonim válasza:
Nekem 9 évesen eszembe nem jutott magamra kenni bármit is!
Talán 15 voltam,amikor először próbálkoztam a sminkkel..de csak szemceruza.
Most 18 vagyok,azóta sem esem túlzásokba,nincs rajtam egy vakolatnyi festék.
Bőven ráérsz még,örülj annak,hogy még szép a bőröd és nem kell alapozóval elfedned magad! :-) Ne akarj nagyosodni,9 évesen még ne ilyeneken járjon az eszed!
Szia :-)
2009. júl. 31. 11:46
9/24 anonim válasza:
Majd ha sikeresen elvégezted az általános iskolát és nyelvtanból sem buktál meg.
2009. júl. 31. 11:49
10/24 anonim válasza:
Ekkora sütnivalóval soha ne "kezgyélel" sminkelni, mert csak nevetés tárgya leszel.... Jesszus...Nekem 15 évesen anyum meg se akarta engedni, csak a nagyon halvány szemceruzát. Most 19 vagyok, és szerencsére nem kell mindennap eltömítenem a pórusaimat alapozóval, tudok anélkül is létezni. Gondolkozz el egy kicsit és inkább vedd elő a kötelező olvasmányod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!