Melyik a kedvenc körömlakkod? Milyen színt nem kennél sosem a körmödre? Tudsz mintákat is rá, milyet?
Írhatod akár márkáját is, de inkább a színe érdekel, ha találsz olyat linkeld be. :)
Nekem most miss sporty piros, és Moyra 609, ami egy világosabb pink a pastel kollekcióból. Régen inkább csak gyöngyházas, világos, visszafogott lakkjaim voltak. Bebátorodtam. :D
Nálam kevés olyan árnyalat van, amit nem tudok elképzelni magamon, mert szeretem a színeket (inkább ruházkodás terén kell bátorodnom, de a sima természetes színű ruhákhoz meg nagyon jól passzol egy érdekesebb körömlakk :). Ha kell olyanokat mondanom, amiket kevésbé hordanék, az a tipikus hideg babarózsaszín, tűzoltóvörös, a rikító sárgászöld meg a neonszínek.
Nekem az olcsó körömmatricáktól áll fel a szőr a hátamon, meg ha vki a körömnyomdát nem tudja elég kreatívan használni, csak egy nyomda a körömre vhova... én nem szoktam mintázni a körmeimet, mert egyébként is hajlamos a kezem a remegésre, örülök, ha rendesen ki tudom őket lakkozni. Ja, és meglepetés, a francia körmöktől sem vagyok elájulva... ha már lakkozzuk, akkor lakkozzuk különlegesebbre :).
12:17 vagyok, ja, és most ez a favorit:
2.bp.blogspot.com/_hrXBWROpgJg/SWI5rjL3b3I/AAAAAAAAB4A/KVIT7_gcp3c/s400/00701.JPG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!