Melyik a kedvenc körömlakkod? Milyen színt nem kennél sosem a körmödre? Tudsz mintákat is rá, milyet?
Írhatod akár márkáját is, de inkább a színe érdekel, ha találsz olyat linkeld be. :)
Nekem most miss sporty piros, és Moyra 609, ami egy világosabb pink a pastel kollekcióból. Régen inkább csak gyöngyházas, világos, visszafogott lakkjaim voltak. Bebátorodtam. :D
Most a kedvenc egy moyra kékeszöldes pasztell, nagyon szép színe van. Amúgy szerintem minden körömszín tud jól kinézni, csak öltözni kell hozzá, meg szép köröm. Most egy szétrágdosott, formátlan körmön szinte semmilyen minta vagy lakk nem mutat jól.
Belegondolva, ami sose lenne az az ilyen csicsás csillogós nyolcmillió mintás műkarmos undormány.:D Azzal semmi bajom, ami igényes, de ez nekem már a közönséges kategória.
Amúgy az én moyra lakkjaim 5 napig bírják kb. vége kicsit kopik, de ha már látszik mondjuk a lenövés akkor ráfestek egy plusz réteget és 1 hétig az teljesen jó.:D
Utolsó előtti vagyok, sose válaszolok privátra ne haragudj.
Nem használok fedőlakkot, se semmit, 3 rétegben kenem fel a színt. Nem tudom írtam-e, de abban nem tudok tanácsot adni, hogy hogyan legyen tartós, az én kezem nincsen igénybe véve ilyen szempontból.:) Nyáron víz hatására meg nem próbáltam még, akkor másik márkát használtam.
Nemrég vettem meg az első színes körömlakkomat, nagyon tetszik:D
(Eddig nem használtam, mert csúnyák voltak a körmeim, állandóan rágtam, plusz műtéttan miatt nem lehetett).
Moyra 608, szintén a pastel kollekcióból. Nagyon bejön. Van egy nagyon hasonló színű nadrágom, jól megy hozzá:)
Most így az első lakkon felbátorodva szeretnék még beszerezni párat. Inkább a nem túl feltűnő, nude, pastel, halvány rózsaszínes árnyalatok jönnek be.
Na meg a korall:)
Igazból rengeteg szép szín van, de csak nagyon keveset kennék fel közülük a körmömre. Nem bírom a túl feltűnő dolgokat, így a neon színek pl. tuti kiesnek.
Nagyon sötét árnyalatokat sem viselnék, a repedős sem különösebben tetszik, ill. a nagyon csillogósak sem jönnek be.
Pinket semmiképp sem viselnék:D
Mintákból a francia a favorit nálam, mindenképp szeretnék beszerezni egy jó minőségű francia szettet.
Az egyszerűbb dolgokat preferálom, pl. francia vagy vmi szép szín és a gyűrűsujjon vmi szolid minta, vagy akár strassz.
Utolsó vagyok. Egyébként nekem a Moyra simán bírta egy rétegben 5 napig. Ha kicsit jobban vigyáztam volna rá, szerintem még egy két napot bírt volna.
Mondjuk alá kentem egy átlátszó réteget.
De én nem mosogattam, meg semmi olyat nem csináltam, ami nagyon lestrapálta volna:D
Hát igen, én háziasszonykodok, tehát főzök, mosogatok, takarítgatok. :)
Ja meg hát dolgozom, ahol műanyagokkal és fém alkatrészekkel kell macerálódni, azok néha agyon karcolják és lecsiszolják néha. Vagy a szerszám ahova be kell raknom a gépbe őket. :(
Ezért gondoltam veszek fedőlakkot és a 2 réteg színesre rákenem azt. Így talán a 4-5 napot kibírja nem feltűnő kopással a végükön. :)
Moyrából még azt hiszem én is szerzek be őszre valami bordósat, meg babarózsaszínt szeretnék.
en a rozsaszineket szeretem, pirosat, esetleg arany de azt ritkabban.
amit soha nem kennek? olyan nincs, csak olyan ami nem all jol szoval nem hasznalom oket: kek, zold, fekete, ezust, sargak. pedig sajnos annyi kek meg zold van ami tetszene :S
egyebkent imadom a kiscsillamos lakkokat, nagyon sokaig tartanak. a kedvenc markaim a revlon, sally hansen meg az essie, ezek jo minoseguek soha nem pattognak le csak kopni kezdenek es hamar szaradnak.
a kedvenc szineim jelenleg:
[link] innen a 2. meg a 4.
rengeteg körömlakkom van, 2 naponta váltogatom a színeket (már ha épp hosszú a körmöm és festem, mert kb 2 hét festés után elegem lesz és levágom).
ezüst, arany, narancssárga, piros, pink, sötétzöld, türkizkék, azúrkék, stb.
nem igazán van olyan szín, amit sose kennék fel. talán legkevésbé valami vaj színű - világos sárgát, aminek körömgomba színe van. vagy lilát se valószínű, mert azt a színt utálom, egy lila ruhám sincs. ja és barnát se nagyon, mert az meg úgy nézne ki, mint a sz*rba mártott ujjak.
mostanság ez a kedvencem, szerintem bogárzöld:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!